Produsele ASUS au câștigat 13 premiii iF Design Awards în categoriile Telecomunicații, Computere, Hardware de Gaming/VR și Concepte Profesionale.
• ASUS a ocupat poziții de top în 5 categorii iF World Design Index 2016–2020.
• ASUS s-a clasat pe prima poziție în categoria Taiwan și în Top 10 în Companii, Asia și Echipe Interne de Proiectare.
Compania ASUS a fost premiată cu 13 premii iF Design Award 2020 pentru designul remarcabil al proiectării de produs și s-a clasat în pozițiile de top în cinci categorii ale iF World Design Index 2016–2020. iF World Design Index recunoaște companiile care au excelat constant în proiectarea produselor premiate și au fost lideri în domeniul sau regiunea lor. Premiile acordate produselor și clasamentele de top demonstrează angajamentul ASUS pentru proiectarea superioară a produselor și experiența utilizatorului.
Produsele ASUS și ROG au câștigat iF Design Award în categoriile Telecomunicații, Computere, Hardware de Gaming/VR și Concepte Profesionale. Câștigătorii categoriei Telecomunicații includ ZenFone 6 și routerul WiFi 6 dual-band RT-AX89X. Câștigătorii în categoria Computere sunt: desktopul ProArt Station D940MX; laptopurile ASUS X409/X509/X545, ZenBook Duo UX481, ZenBook Pro Duo UX581 și ProArt StudioBook One W590; și Chromebook Tablet CT100. În categoria Hardware de Gaming/VR au fost premiate următoarele produse: monitorul portabil de gaming ROG Strix XG17, mouse-ul de gaming ROG Chakram, carcasa SSD ROG Strix Arion NVMe USB 3.2 Gen 2, placa de bază ROG Strix X570-E Gaming și laptopul de gaming ROG Zephyrus S (GX502). Laptopul concept ROG Face Off a câștigat în secțiunea Concepte Profesionale.
În topul global al liderilor în design iF World Design Index, ASUS se poziționează pe primul loc în categoria Taiwan, în top trei în categoria Computere, în top zece în categoriile Companii, Asia și Echipe Interne de Proiectare.
În fiecare an, iF International Forum Design GmbH, cea mai veche organizație independentă de design din lume cu sediul în Hanovra, Germania, organizează iF Design Awards. Premiile sunt recunoscute la nivel mondial ca un etalon al calității pentru produsele ce excelează în criterii specifice, inclusiv calitatea proiectării, gradul de inovație, funcționalitatea, ergonomia și multe altele. În acest an, juriul de 78 de membri (experți independenți din întreaga lume) a evaluat produsele și a selectat câștigătorii dintr-un grup competitiv de 7.298 de propuneri din 56 de țări.
Produsele ASUS câștigătoare la IF Design Award 2020
ZenFone 6
ZenFone 6 este un telefon puternic ce dispune de revoluționara cameră Flip, un modul rotativ cu senzor Sony IMX586 de 48MP și camera secundară de 13MP, cu unghi larg de 125°, ce anunță o nouă eră pentru fotografia mobilă.
RT-AX89X
RT-AX89X este un router WiFi dual-band 8x8 cu tehnologie 1024-QAM ce oferă viteze totale de rețea de aproximativ 6000 Mbps, ce fac din RT-AX89X să fie de 2,8 ori mai rapid decât routerele 802.11ac 4x4 dual-band. Acesta dispune, de asemenea, de porturi dual 10G și opt porturi LAN pentru conexiuni cablate ultra-rapide și mai multă flexibilitate.
ProArt Station D940MX
ProArt Station D940MX este un desktop PC destinat creatorilor de conținut. Acesta integrează într-o carcasă compactă și stilată, cu un volum de doar 8 litri, hardware avansat ce poate include procesor Intel Core i9 și placă video NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti.
Laptopurile ASUS X409/X509/X545
ASUS X409, X509, X545 sunt laptopuri compacte și ușoare ce dispun de ecrane NanoEdge și grafică NVIDIA GeForce. ASUS X409, X509 și X545 au la bază procesoare ce urcă în gamă până la Intel Core i7 din generația a 10-a.
ZenBook Pro Duo UX581 și ZenBook Duo UX481
ZenBook Pro Duo UX581 este un laptop revoluționar de 15,6 inchi cu panou OLED 4K UHD și un ecran secundar ScreenPad Plus 4K pe întreaga lățime pentru posibilități nelimitate de creație. Ultraportabilul ZenBook Duo UX481 de 14 inchi dispune de același ecran ScreenPad Plus, asemeni modelului de mai sus, dar într-o carcasă mai ușoară și mai mică.
ProArt StudioBook One W590
ProArt StudioBook One W590 este cel mai puternic laptop din lume pentru grafică. Conceput pentru profesioniștii din domeniul creației, laptopul de 15 inchi dispune de grafică NVIDIA Quadro RTX 6000, procesor Intel Core i9 și un ecran 4K UHD ultra-clar, validat PANTONE.
Chromebook Tablet CT100
ASUS Chromebook Tablet CT100 este prima tabletă ASUS cu Chrome OS. Proiectat ca o introducere ușoară în lumea tehnologiei pentru copii, acesta dispune de protecție de la un capăt la altul și de un ecran touchscreen QXGA de 9,7 inchi.
ROG Strix XG17
ROG Strix XG17 este cel mai rapid monitor portabil de gaming din lume, de 17,3 inchi, cu o rată de refresh uimitoare de 240 Hz și un timp de răspuns de 3 ms. Acesta vine cu stand ROG Tripod detașabil pentru a oferi cea mai confortabilă experiență de vizionare.
ROG Chakram
ROG Chakram, noul mouse de gaming tri-mode, wireless și cablat, cu joystick detașabil, programabil, pune controlul superior exact sub degetul jucătorului. Având încărcarea cablată rapidă, plus wireless Qi, butoane pivotante, butoane magnetice fără șuruburi, capace și DPI On-The-Scroll, Chakram este o adevărată forță de luptă pe frontul virtual, pentru a da un nou impuls jocului pe calculator.
ROG Strix Arion
ROG Strix Arion este o carcasă externă pentru SSD-uri M.2 NVM Express (NVMe) în format de la 2230 la 2280. Oferă conectivitate USB-C 3.2 Gen 2 pentru transferul datelor cu viteze de până la 10 Gbps.
ROG Strix X570-E Gaming
ROG Strix X570-E Gaming este o placă de bază ATX, concepută pentru procesoare AMD Ryzen din generația a treia, ce dispune de o răcire avansată, conectivitate Wi-Fi 6 integrată și sloturi M.2 PCI Express 4.0 (PCIe) pentru configurațiile SSD NVMe RAID.
ROG Zephyrus S (GX502)
ROG Zephyrus S (GX502) este un laptop de gaming ultra-subțire ce beneficiază de procesoare Intel Core i7 din generația a noua, grafică NVIDIA GeForce RTX și ecran la 240 Hz, validat PANTONE.
ROG Face Off
Laptopul concept ROG Face Off reprezintă rezultatul colaborării dintre ROG și BMW Designworks Group ce imaginează viitorul laptopurilor de gaming și reflectă faptul că gamerii au personalități diferite și lucrează adesea la fel de intens precum se joacă.