Review – Samsung Galaxy Note 10

Posted by
Share Button

Samsung Galaxy Note 10 a venit la TechnoReport.ro pentru a ne convinge că este cel mai tare telefon de pe piață. Credem acest lucru, dar doar dacă ne referim la segmentul de business-phones.


Telefonul Note 10 testat de noi face parte dintr-o gamă. Aceasta este cea mai mică versiune a gamei. Modelul are dimensiuni mai compacte decât vechiul Note9, dar este și mai mic decât S10 Plus-ul pe care îl dețin în prezent. Display-ul lui Note 10 se laudă a fi cel mai bun display de la Samsung de până acum. De la construcție la tehnologia care stă la baza lui, ecranul este conceput pentru a oferi utilizatorilor o experiență excelentă, indiferent că se uită la un film sau se bucură de jocul lor video preferat.
Galaxy Note10 oferă noi tehnologii, capabilități îmbunătățite și integrări puternice, toate oferind utilizatorilor libertatea de a lucra în ritmul pe care aceștia îl consideră cel mai eficient. În primul rând, am apreciat rapiditatea cu care se mișcă acest telefon, care are rezerve serioase de procesare și memorie cu ai săi 12 GB RAM. Te poți juca cu acest telefon, poți concepe schițe și planuri, te poți uita pe Neflix, toate fără a reuși să îl blochezi.
De la scrierea de mână la text: Galaxy Note10 oferă capabilități noi și puternice unui S Pen compact, reimaginat. Acum, utilizatorii pot lua notițe, pot converti instantaneu scrisul de mână în text digital în Samsung Notes și îl pot exporta în diferite formate, inclusiv Microsoft Word. Utilizatorii pot chiar să-și personalizeze notițele prin reducerea, mărirea sau schimbarea culorii textului. Prin doar câteva acțiuni, documentele pot fi partaje cu ușurință între participanții unei ședințe; clipele de inspirație se pot transforma rapid în documente editabile. Cu Galaxy Note10, atât creatorii de conținut, cât și utilizatorii de zi cu zi, pot înregistra video-uri și pot face fotografii uimitoare – astfel încât postările lor să iasă cu adevărat în evidență. Îmbinând o tehnologie avansată de imagine și software, Galaxy Note10 aduce video-ul și fotografia pe telefon la un alt nivel.
Ca să vă convingem de acest lucru, să vedeți o parte dintre fotografiile de la acest test de pe AutoReport.ro care sunt realizate cu acest telefon. Apoi, pentru calitățile sale video, telefonul va fi folosit în proiectul #omasinaînunminut pe care îl găsiți pe pagina de facebook a AutoReport.ro
Cu opțiunile LTE și 5G, utilizatorii Note10 pot profita din plin de cea mai rapidă viteză a operatorilor de telefonie mobilă. Galaxy Note10 valorifică întreaga putere a generației viitoare de rețele pentru streaming video de înaltă rezoluție, descărcare de conținut rapid și streaming de jocuri grafice în timp real.

Date tehnice Samsung Galaxy Note10 DIMENSIUNI (mm): 151 x 71.8 x 7.9 GREUTATE: 168 grame ECRAN: 6,3 inci, Dynamic AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors (1080 x 2280 pixeli), (401ppi) HD Procesor: Octa-core (2x2.73 GHz Mongoose M4 & 2x2.4 GHz Cortex-A75 & 4x1.9 GHz Cortex-A55) GPU Mali-G76 MP12 - MEMORIE - 12GB RAM, Spaţiu de stocare total: 256 GB, Camere foto principale triple: 12 MP, f/1.5-2.4, 27mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, Dual Pixel PDAF, OIS. 12 MP, f/2.1, 52mm (telephoto), 1/3.6", 1.0µm, PDAF, OIS, 2x optical zoom. 16 MP, f/2.2, 12mm (ultrawide), 1/3.1", 1.0µm, Super Steady video LED flash, auto-HDR, panorama Secundară: 10 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/3", 1.22µm, Dual Pixel PDAF Features: Dual video call, Auto-HDR Baterie: 3500 mAh Li-Ion

1912
Share Button

Leave a Reply