Review – Samsung Galazy Z Flip 3

Posted by
Share Button

La testele Technoreport.ro a sosit Samsung Galazy Z Flip 3. De fapt, este impropriu spus sosit,că este un telefon cumpărat care va fi și folosit în acest an. Deci putem spune că a fost o alegere personală, iar acest test va fi unul foarte obiectiv.


Telefonul Samsung Galazy Z Flip 3 testat de noi a apărut într-o gamă de smartphone cu ecran pliabil. Acesta ni s-a părut cel mai versatil. Din punct de vedere al calendarului de lansări, înlocuiește evenimentul în care se lansau vechile Note. Modelul este mai lung decât orice telefon din gama S21. La Samsung se vede grija pe care o acordă designului. Acest model este perfect din toate punctele de vedere și arată mai premium decât orice de la Apple. Pe lângă calitate, avem parte și de rezistență, telefonul dispune de rezistență la apă IPX8, astfel încât utilizatorii nu mai trebuie să se îngrijoreze dacă sunt prinși în ploaie, spre exemplu.
Are la bază o carcasă din aluminiu (Armor Aluminum) – cel mai puternic aluminiu utilizat vreodată pe un smartphone – împreună cu cel mai dur Corning® Gorilla® Glass Victus™ pentru a proteja împotriva zgârieturilor și a căzăturilor accidentale. În plus, ambele dispozitive includ o nouă folie de protecție realizată din PET extensibil și straturi de panou optimizate pentru display, rezultând un ecran principal cu 80% mai rezistent față de dispozitivele anterioare.
Ecranul principal reproiectat al lui Z Flip3 este acum de patru ori mai mare și facilitează vizualizarea notificărilor și a mesajelor fără a fi nevoie de a-l deschide. Utilizatorii pot ține pasul cu programul lor, pot verifica vremea și își pot monitoriza numărul zilnic de pași cu widget-uri noi de pe ecranul principal sau pot sincroniza imaginea de fundal a ecranului principal cu nuanța de culoare a noilor Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic pentru un aspect asortat. Iar acum, cu Samsung Pay încorporat direct pe ecranul principal, cumpărăturile din mers nu au fost niciodată mai ușoare.
Z Flip3 este, de asemenea, creat pentru a le oferi utilizatorilor cele mai bune capacități de surprindere și partajare a amintirilor. La pachet cu unele dintre cele mai noi funcții ale camerei, utilizatorii pot face și mai multe selfie-uri uimitoare fără să-și folosească mâinile cu Flex Mode. Sau pot păstra dispozitivul pliat și realiza o fotografie rapidă – și acum, chiar și un videoclip – chiar de pe ecranul principal, utilizând funcția Quick Shot îmbunătățită printr-un dublu click pe tasta de pornire a telefonului Z Flip3. În plus, derularea și partajarea sunt super netede, datorită noii rate de reîmprospătare adaptive de 120Hz a lui Z Flip3.
Z Flip3 este excelent pentru relaxare și pentru vizionarea unui vlog pe YouTube sau a unei emisiuni TV cu mâinile libere. Datorită noilor boxe stereo integrate pe Z Flip3, îmbunătățite cu Dolby Atmos®, se obține un sunet captivant cu o claritate impresionantă, profunzime și efecte spațiale incredibile, indiferent de tipul de conținut ales. Iar noua funcție Flex Mode Panel face ca aplicațiile să arate mai bine și mai ușor de utilizat. Când dispozitivul este parțial pliat, Flex Mode Panel propune noi modalități de a interacționa cu Z Flip3, oferind o experiență de vizionare mai convenabilă prin mutarea videoclipului în jumătatea superioară a ecranului și a comenzilor emisiunii – precum luminozitatea și volumul – în partea de jos.
Camerele foto sunt decente, performanțele fiind apropiate de ceea ce vedeam la gama S10. La pozele pe wide, subiectul trebuie plasat mai spre centru, pentru a evita deformarea. Un alt plus al telefonului este procesorul de la Qualcomm, pentru Z Flip3, Samsung nu a mai adus pe gama din Europa procesoarele Exynos.
Telefonul stă bine și din punct de vedere hardware, dar pentru cel mai bun hardware va trebui să așteptați gama S22.
Samsung Galazy Z Flip 3 este ușor de folosit, este cel mai mic și compact telefon pe care l-am testat în ultimii 10 ani, dar este și cel ai versatil. Cu ajutorul ecranului mic plasat pe spate, lângă camere, putem vedea oricand notificări, răspunde la apeluri și a acccesa destule funcții fără a mai fi nevoiți să desfacem ecranul principal.
5G marchează următoarea evoluție majoră a rețelelor de telefonie mobilă, concepute pentru a susține noi servicii într-o lume din ce în ce mai conectată.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

DIMENSIUNI (mm): 166 x 72.2 x 6.9 mm (desfăcut) / 86.4 x 72.2 x 15.9-17.1 mm (nedesfăcut) GREUTATE: 183 grame ECRAN: 6,7 inci, Dynamic AMOLED 2x 120Hz, HDR10+, 1200 nits (peak), (426ppi) HD Procesor: Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G Octa-core (1x2.84 GHz Kryo 680 & 3x2.42 GHz Kryo 680 & 4x1.80 GHz Kryo 680) GPU Adreno 660 MEMORIE - 8GB RAM, Spaţiu de stocare total: 128 GB,

Camere foto 12 MP, f/1.8, 27mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, Dual Pixel PDAF, OIS

12 MP, f/2.2, 123˚ (ultrawide), 1.12µm

Secundară: 10 MP, f/2.4, 26mm (wide), 1.22µmb Features: Dual video call, Auto-HDR

Baterie: Li-Ion 3300 mAh / Fast charging 15W / Fast Qi/PMA wireless charging 10W & Reverse wireless charging 4.5W


Sistem de operare: Android 11, One UI 4.0

543
Share Button

Leave a Reply