Apple va lansa primul device pliabil în 2024, spun rivalii de la Samsung

Posted by
Share Button

Șefii Samsung cred că Apple va ieși pe piață cu primul device pliabil abia peste doi ani și că acesta nu va fi, așa cum cred mulți, un iPhone.

Oficialii Samsung au avut recent o întâlnire cu furnizorii de componente, unde s-au discutat mai multe subiecte de interes, printre care s-a numărat și subiectul dispozitivelor pliabile. Compania coreeană se așteaptă ca pliabilele sale să crească până în 2025 cu o rată de 80%. Acestea se bucură de un mare succes în special în Coreea de Sud.

Cei de la Samsung spun că tinerii sud coreeni de 20-40 de ani care au iPhone aleg să treacă la pliabilele Samsung într-un procent mult mai mare decât până acum - de 3-4 ori mai mare decât în anii anteriori. 90% dintre cei care dețin un telefon pliabil vor opta să-l înlocuiască tot cu unul pliabil, mai susțin cei de la Samsung. Tot oficialii Samsung se arată convinși că Apple își va lansa primul dispozitiv pliabil abia în 2024 și că acesta nu va fi un iPhone, ci, mai degrabă, o tabletă sau un notebook. Samsung domină copios piața telefoanelor pliabile în prezent, însă, dacă Apple va ieși pe piață cu un iPad care se pliază într-un iPhone, situația ar putea să se schimbe.

238
Share Button

Leave a Reply