Review – Samsung Galaxy S8

Posted by
Share Button
Samsung Galaxy S8 a ajuns la testele TechnoReport.ro și ne-a lămurit deja că este cel mai bun telefon disponibil în acest moment pe piață.
Este îmbucurător că firma coreeană a reușit să treacă peste momentul greu cauzat de problemele lui Note 7 și să scoată un telefon foarte competitiv și capabil. Noul Galaxy S8 are un ecran 5.8 inchi, Infinity Display-ul și design-ul fără margini formează o suprafată netedă, fără limite, fără butoane sau margini dure. Rezultatul îl reprezintă o experiență de vizionare fără întreruperi și posibilitatea de a realiza mai multe lucruri simultan. Design-ul compact al noului Galaxy S8 permite utilizarea acestuia cu o singură mână, iar cu ajutorul stratului Corning Gorilla Glass 5 atât pe partea frontală, cât și pe partea din spate, asigurând durabilitatea și finisajul la standarde înalte de calitate. Galaxy S8 este primul din industrie care dispune de un procesor 10nm, având o viteză îmbunătățită și eficiență maximizată. De asemenea, suportă până la 1Gbps prin intermediul funcțiilor integrate gigabit LTE și gigabit Wi-Fi ready, ceea ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a descărca fișiere indiferent de mărimea acestora. Am rulat multe aplicații pe telefon și acesta se mișcă foarte bine. Noul Galaxy S8 este echipat cu o cameră frontală avansată de 8MP F1.7 cu funcția smart autofocus. Camera principală de 12MP F1.7 cu tehnologie dual-pixel ajută în condiții de luminozitate scăzută, zoom și fotografii anti-blur, având procesare îmbunătățită a imaginilor. De altfel, S8 ni se pare cel mai bun telefon testat din punctul de vedere al fotografiilor realizate. Chiar o parte dintre pozele de pe acest cont de instagram sunt făcute cu acest telefon. Bixby este o interfață inteligentă care va ajuta utilizatorii să obțină mai mult de la telefonul lor. Cu ajutorul noului asistent Bixby, vei putea accesa și naviga serviciile și aplicațiile Bixby prin comenzi simple de voce, atingere, privire și comandă text. La lansare, funcția Bixby Voce se va integra împreună cu alte câteva aplicații și funcții native Samsung, care includ Camera, Contacte, Galerie, Mesaje și Setări, Noul Galaxy S8 are integrată platforma Samsung Knox, o platformă de înaltă-securitate. Mai mult decât atât, Samsung Galaxy S8 oferă o selecție vastă de tehnologii biometrice, ce includ scanarea amprentei, scanarea irisului și recunoașterea facială, oferind utilizatorilor posibilitatea de a alege metoda potrivita de securizare. Modelul vine cu căști de înală performanță produse de AKG by Harman.
Date tehnice Samsung Galaxy S8 DIMENSIUNI (mm): 148,9x68,1x8,0 GREUTATE: 152 grame ECRAN: 5,8 inci, Quad HD+ (2960x1440), (570ppi) HD Procesor: Octa core (2.3GHz Quad + 1.7GHz Quad), 64 bit, 10 nm - MEMORIE - 4GB RAM (LPDDR4), 64GB (UFS 2.1) Spaţiu de stocare total: 64 GB, Slot pentru card microSD Cameră foto principală Dual Pixel 12MP OIS (F1.7), Secundară: 8MP AF (F1.7) FF Baterie: 3000 mAh 538
Share Button

Leave a Reply