Review – Samsung Galaxy Note 8

Posted by
Share Button
Samsung Note 8 este cel mai bun telefon al coreenilor de la Samsung. A sosit la testele Technoreport.ro, în echipa noastră fiind o adevărată dispută între fanii iPhoneX și fanii Samsung Galaxy Note 8 pe subiectul care dintre aceste două super-telefoane este mai bun.
După insuccesul lui Note 7 era neapărat necesar ca gama Note să își facă reintrarea pe piață într-un stil mare. Iată că Samsung a reușit. Din punctul nostru de vedere, acesta este cel mai bun telefon de pe piață. Phablet-ul are un Infinity Display mai mare și design-ul fără margini de la S8. Rezultatul îl reprezintă o experiență de vizionare fără întreruperi și posibilitatea de a realiza mai multe lucruri simultan. Ecranul de 6,3 inci Quad HD+ este cel mai avansat de pe piață. Galaxy Note8 are 6GB Ram, un procesor de 10nm şi memorie ce poate fi extinsă (până la 256GB), având aceste caracteristici, cu greu poate fi pus în încurcătură de aplicațiile pe care le putem folosi. De asemenea, suportă până la 1Gbps prin intermediul funcțiilor integrate gigabit LTE și gigabit Wi-Fi ready, ceea ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a descărca fișiere indiferent de mărimea acestora. Am rulat multe aplicații pe telefon și acesta se mișcă foarte bine. S Pen-ul a fost unul dintre elementele definitorii ale seriei Note încă de la lansare. S Pen-ul noului Galaxy Note8 este îmbunătăţit şi permite noi modalităţi de scriere, desen şi interacţiune cu telefonul şi prietenii. Cu Galaxy Note8 poţi partaja texte animate sau desene printr-o platformă care este compatibilă cu GIF-uri animate4 (AGIF). Always on Display le permite utilizatorilor de Galaxy să acceseze notificările fără să deblocheze telefonul. Şi, odată cu Galaxy Note8, este şi mai performantă. Totodată, funcția Translate a S Pen-ului poate traduce cuvinte individuale sau fraze întregi în 71 de limbi şi poate converti unităţi de măsură şi valută. Galaxy Note8 este primul smartphone din portofoliul Samsung echipat cu două camere principale de 12MP, cu stabilizare optică a imaginii (OIS) disponibilă atât pentru obiectivul wide, cât și pentru teleobiectiv. De altfel, Note8 ni se pare cel mai bun telefon testat din punctul de vedere al fotografiilor realizate. Chiar o parte dintre pozele de pe acest cont de instagram sunt făcute cu acest telefon. Bixby este o interfață inteligentă care va ajuta utilizatorii să obțină mai mult de la telefonul lor. Cu ajutorul noului asistent Bixby, vei putea accesa și naviga serviciile și aplicațiile Bixby prin comenzi simple de voce, atingere, privire și comandă text. La lansare, funcția Bixby Voce se va integra împreună cu alte câteva aplicații și funcții native Samsung, care includ Camera, Contacte, Galerie, Mesaje și Setări, Note8 are integrată platforma Samsung Knox, o platformă de înaltă-securitate. În plus, Note8 și S-Pen sunt rezistente la apă și praf, acesta fiind cel mai rezistent Samsung de pe piață.
Date tehnice Samsung Galaxy Note8 DIMENSIUNI (mm): 162,5x74,8x8,6 GREUTATE: 195 grame ECRAN: 6,3 inci, Quad HD+ (2960x1440), (521ppi) HD Procesor: Octa-core (4x2.3 GHz & 4x1.7 GHz), GPU Mali-G71 MP20 - MEMORIE - 6GB RAM (LPDDR4), 64GB (UFS 2.1) Spaţiu de stocare total: 64 GB, Slot pentru card microSD Camere foto principale Dual: 12 MP (f/1.7, 26mm, 1/2.5", 1.4 µm, Dual Pixel PDAF) + 12MP (f/2.4, 52mm, 1/3.6", 1 µm, AF), OIS, phase detection autofocus, 2x optical zoom, LED flash Secundară: 8 MP (f/1.7, 25mm, 1/3.6", 1.22 µm), autofocus, 1440p@30fps, dual video call, Auto HDR Baterie: 3300 mAh 530
Share Button

Leave a Reply