Review – Samsung Galaxy S9

Posted by
Share Button
Samsung Galaxy S9 a ajuns la testele TechnoReport.ro și ne-a lămurit deja că este unul dintre cele mai bune telefoane disponibile în acest moment pe piață.
Dacă gama Galaxy S8/S8+ a fost un succes, era și firesc ca Samsung să nu schimbe foarte mult telefoanele sale vârf de gamă. De aceea noul Galaxy S9 are un ecran 5.8 inchi, la fel ca și predecesorul. Modelul a primit modificări minore de ordin estetic, precum mutarea senzorului de amprentă pe partea spate, fiind acum situat sub cameră. Infinity Display-ul și design-ul fără margini formează o suprafată netedă, fără limite, fără butoane sau margini dure. Rezultatul îl reprezintă o experiență de vizionare fără întreruperi și posibilitatea de a realiza mai multe lucruri simultan. Design-ul compact al noului Galaxy S9 permite utilizarea acestuia cu o singură mână, iar cu ajutorul stratului Corning Gorilla Glass 5 atât pe partea frontală, cât și pe partea din spate, asigurând durabilitatea și finisajul la standarde înalte de calitate. Galaxy S9 dispune de un procesor Exynos 9810 Octa pentru piețele EMEA, având o viteză îmbunătățită și eficiență maximizată. Am rulat multe aplicații pe telefon și acesta se mișcă foarte bine. Noul Galaxy S9 este echipat cu o cameră frontală avansată de 8MP F1.7 cu funcția smart autofocus. Camera principală de 12MP F1.7 cu tehnologie dual-pixel ajută în condiții de luminozitate scăzută, zoom și fotografii anti-blur, având procesare îmbunătățită a imaginilor, în același timp fiind și mai bună decât a predecesorului. De altfel, S9 ni se pare cel mai bun telefon testat din punctul de vedere al fotografiilor realizate. Chiar o parte dintre pozele de pe acest cont de instagram sunt făcute cu acest telefon. Bixby este o interfață inteligentă care va ajuta utilizatorii să obțină mai mult de la telefonul lor. Cu ajutorul noului asistent Bixby, vei putea accesa și naviga serviciile și aplicațiile Bixby prin comenzi simple de voce, atingere, privire și comandă text. La lansare, funcția Bixby Voce se va integra împreună cu alte câteva aplicații și funcții native Samsung, care includ Camera, Contacte, Galerie, Mesaje și Setări, Integrată în acest an în flagship-urile Samsung, tehnologia AR Emoji folosește un algoritm de învățare a datelor, care analizează o imagine 2D a utilizatorului și preia peste 100 de caracteristici faciale pentru a crea un model 3D.
Date tehnice Samsung Galaxy S9 DIMENSIUNI (mm): 147.7 x 68.7 x 8.5 mm GREUTATE: 163 grame ECRAN: 5,8 inci, Super AMOLED capacitive touchscreen, 1440 x 2960 pixels, 18.5:9 ratio (~570 ppi) HD Procesor: Exynos 9810 Octa  (4x2.7 GHz Mongoose M3 & 4x1.8 GHz Cortex-A55) - MEMORIE - 4GB RAM (LPDDR4), 64GB (UFS 2.1) Spaţiu de stocare total: 64 GB, Slot pentru card microSD Cameră foto principală Dual Pixel 12MP (4x2.7 GHz Mongoose M3 & 4x1.8 GHz Cortex-A55), Secundară: 8MP AF (F1.7) Baterie: 3000 mAh 532
Share Button

Leave a Reply