Acer anunță lansarea noului Chromebook 514

Posted by
Share Button

Acer a prezentat la IFA 2018 detalii despre disponibilitatea noului Chromebook 514. Destinat iubitorilor de tehnologie, tinerilor profesioniști și studenților, focusul Acer asupra pieței în creștere de Chromebook-uri, PC-uri de gaming și ultraportabile se dovedește a fi o strategie de succes.


Elegant și rezistent, cu un design atractiv

Continuând istoricul record în aducerea pe piață Chromebook-uri cu design de top, noul Chromebook 514 de la Acer încorporează rezistența, durabilitatea și aspectul elegant, într-un șasiu metallic, puternic și ușor. Rama îngustă de 6 mm permite un ecran de 14" Full HD IPS și un unghi larg de vizionare. Un ecran tactil opțional facilitează navigarea și controlul conținutului video pe o rezoluție de 1920x1080 și afișaj cu 2.073.600 de pixeli.

Performanțe de top și productivitate facilă

Vitezele rapide de pornire, ușurința în utilizare, securitatea ridicată și durata de viață a bateriei de 12 ore sunt doar câteva dintre avantajele sistemului de operare Chrome. Timpul de pornire rapid, interfața simplificată, malware-ul integrat și eficiența energetică oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de productivitate întreaga zi, fără a fi nevoie de alimentare suplimentară. Cu sistemul de operare Chrome, utilizatorii își pot utiliza în continuare software-ul preferat, deoarece programele tradiționale de productivitate de birou, precum Microsoft Office și Skype, au versiuni pentru Chrome.

Atingere fină și mai rezistentă

Tap, swipe, scroll și zoom sunt mai ușoare decât oricând. Touchpad-ul Corning Gorilla oferă o senzație mai fină decât un touchpad din plastic obișnuit, cu capacitatea de a rezista zgârieturilor, astfel încât va continua să arate mult timp ca în ziua în care a fost cumpărat.

Claritate sporită a camerei și tastatură confortabilă

Camera web HDR oferă imagini clare, astfel încât subiecții sunt întotdeauna afișați în detalii strălucitoare, în timp ce tastatura "zi sau noapte" cu iluminare nu numai că arată bine, ci permite utilizatorilor să tasteze confortabil în medii slab luminate.

Porturi practice

Un conector este utilizat pentru transferul ultra-rapid de date, streaming video și încărcarea bateriilor. Porturile reversibile USB 3.1 Type-C sunt ușor de folosit și, cu o rată de transfer de până la 5Gb/s, sunt de 10 ori mai rapide decât USB 2.0.

497
Share Button

Leave a Reply