Review – Samsung Galaxy Note 9

Posted by
Share Button
Samsung Galaxy Note 9 a venit la TechnoReport.ro pentru a ne convinge că este cel mai tare telefon de pe piață. Ce atuuri are, descoperiți în testul următor.
Spunem din start că din punctul nostru de vedere, acesta este cel mai bun telefon de pe piață. Phablet-ul nu are un design foarte schimbat față de Note8. Schimbările sunt vizibile mai ales pe partea spate, acolo unde camerele și senzorii sunt amplasați atfel decât la Note8. Telefonul vine cu un ecran Super AMOLED de 6,4 inch. Rezultatul îl reprezintă o experiență de vizionare fără întreruperi și posibilitatea de a realiza mai multe lucruri simultan. Galaxy Note8 are 6GB Ram, un procesor de OctaCofre şi memorie ce poate fi extinsă (până la 256GB), având aceste caracteristici, cu greu poate fi pus în încurcătură de aplicațiile pe care le putem folosi. De asemenea, suportă până la 1Gbps prin intermediul funcțiilor integrate gigabit LTE și gigabit Wi-Fi ready, ceea ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a descărca fișiere indiferent de mărimea acestora. Am rulat multe aplicații pe telefon și acesta se mișcă foarte bine. S Pen-ul a fost unul dintre elementele definitorii ale seriei Note încă de la lansare. S Pen-ul noului Galaxy Note9 este îmbunătăţit şi permite noi modalităţi de scriere, desen şi interacţiune cu telefonul şi prietenii. Acesta oferă un mod complet nou de utilizare, cu ajutorul tehnologiei Bluetooth Low-Energy (BLE). Cu un singur click, acum este posibil să realizezi selfie-uri și imagini de grup, să prezinți proiecte, să pui pauză sau să dai play unui video și multe altele. Galaxy Note9 a primit două camere principale de 12MP, îmbunătățite. Aceasta dispune de o tehnologie avansată de reducere a zgomotului din imagine și o lentilă Dual Aperture, care se adaptează la lumină la fel ca ochiul uman. Indiferent de condițiile de iluminare, camera Galaxy Note9 oferă o imagine clară. Galaxy Note9 oferă de asemenea o experiență asemănătoare PC-ului, prin Samsung DeX. Utilizatorii pot lucra la prezentări, pot edita fotografii și pot urmări emisiunile preferate, toate cu ajutorul telefonului lor. Atunci când este conectat la un monitor, Galaxy Note9 poate să ruleze un desktop virtualizat și chiar să servească ca un al doilea ecran complet funcțional.
Date tehnice Samsung Galaxy Note9  DIMENSIUNI (mm): 161.9 x 76.4 x 8.8 GREUTATE: 201 grame ECRAN: 6,4 inci, Super AMOLED (2960x1440), (516ppi) HD Procesor: Octa-core (4x2.7 GHz Mongoose M3 & 4x1.8 GHz Cortex-A55), GPU Mali-G72 MP18 - MEMORIE - 6GB RAM (LPDDR4), 128GB (UFS 2.1) Spaţiu de stocare total: 64 GB, Slot pentru card microSD Camere foto principale Dual: 12 MP, f/1.5-2.4, 26mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, dual pixel PDAF, OIS 12 MP, f/2.4, 52mm (telephoto), 1/3.4", 1.0µm, AF, OIS, 2x optical zoom Secundară: 8 MP, f/1.7, 25mm (wide), 1/3.6", 1.22µm, AF Features: Dual video call, Auto-HDR Baterie: 4000 mAh Li-Ion 790
Share Button

Leave a Reply