ADATA lansează primul HDD extern rezistent din lume cu iluminare RGB

Posted by
Share Button

ADATA Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță lansarea hard disk-ului extern HD770G, primul HDD extern din lume cu iluminare RGB. Cu ajutorul noului HD770G, utilizatorii se vor bucura de spațiu generos de stocare pentru jocuri și date, dar și de un design atrăgător. În plus, HD770G depășește standardul IP68 ceea ce înseamnă că este un produs rezistent la apă și la praf, precum și la șocuri, datorită construcției robuste cu trei straturi de protecție.


Spațiu elegant de stocare

HD770G are un design diferit de orice alt HDD extern, datorită marginilor sale distincte și a celor două benzi RGB în formă de fascicul luminos care vor atrage numeroase priviri. În plus, între cele două benzi luminoase există o piesă centrală cu model perforat care prinde viață pe măsură ce iluminarea RGB pulsează. Cu o capacitate generoasă de stocare de până la 2TB, utilizatorii își pot transporta toate jocurile sau pot suplimenta stocarea limitată de pe consolele PS4 sau Xbox. Nu numai că HD770G este excelent pentru jocurile pe consolă, dar este excelent și pentru jocurile pe computer.

Rezistent la interior și la exterior

HD770G oferă protecție deplină împotriva prafului și a apei, depășind cel mai înalt standard IP68. Concret, noul HDD poate rezista la 120 de minute scufundat în 2 metri de apă. Spre deosebire de alte hard disk-uri externe, portul brevetat al HD770G acoperă conectorii pentru a oferi o protecție fără probleme împotriva apei. Datorită construcției robuste cu trei straturi, ce constă dintr-o carcasă din silicon ce absoarbe șocurile, un buffer rezistent și montare amortizată pentru hard disk, noul HD770G poate face față cu ușurință loviturilor sau căderilor accidentale. La interior, criptarea AES pe 256 de biți păstrează datele protejate prin parolă și departe de accesul persoanelor neautorizate.

473
Share Button

Leave a Reply