Review Allview ePlay – 101 cm de fun

Posted by
Share Button

În urmă cu o lună am primit în teste un Smart TV Allview. Inutil să vă spunem că acesta a devenit cel mai practic test al nostru în timp de carantină. Deci putem spune că Allview ePlay a devenit pentru noi o sursă de informare dar și divertisment.


Cu ajutorul acestui device, avem Netflix, HBO Go și Prime Video. Aici putem vedea cele mai noi clipuri apărute pe YouTube (unele chiar produse de noi pentru AutoReport.ro). Avem acces până și la playlist-urile favorite de pe Spotify. Totul pe un ecran de 101 cm.
Cu ajutorul magazinului Google Play încorporat în sistemul de operare Android al televizorului gadget, putem accesa o multitudine de jocuri.
Cea mai apreciată caracteristică a TV-ului este Google Assistant, care te poate ajuta cu informatii despre știri, agenda personală, vreme, trafic și altele – toate acestea, fara a întrerupe conținutul vizionat.
Smart TV-urile ePlay reimaginează modul în care utilizatorii obișnuiau să interacționeze cu televizorul clasic, oferindu-le libertatea de a se bucura de o multitudine de funcționalități noi: live TV, acces la Internet și la aplicațiile preferate de video streaming, jocuri, interconectarea cu dispozitivele IoT compatibile și gestionarea acestora printr-o simplă comandă vocală.

Specificații esențiale
O specificație foarte importantă, ce influențează decisiv calitatea imaginii, este tipul de panel folosit. Display-urile seriei ePlay sunt realizate folosind tehnologia VA (Vertical Alignment) ce oferă o creștere a ratelor de contrast cu până la 400% și a uniformității nivelului de negru cu 200% față de tehnologia IPS. Astfel, tehnologia VA (Vertical Alignment) aduce o nouă experienţă de vizualizare prin culori vii, un negru profund, contrast nativ mai mare și detalii fine.

În completarea pachetului de imagine, vin opțiuni precum: Dynamic noise reduction, MPEG noise reduction, Gamma setup, precum și cele 7 moduri de vizualizare existente.
Sunetul redat de Smart TV-urile ePlay este bine definit, clar, datorită difuzoarelor încorporate în incinte acustice dedicate și amplificatoarelor audio clasa D de ultimă generație. Opțiunea Dolby Audio amplifică experiența acustică a utilizatorului, redând un sunet perfect echilibrat.
Un nou mod de a interacționa
Utilizatorii pot adresa solicitări vocale telecomenzii în mod direct, pentru a se putea bucura de toate caracteristicile tehnologiei inteligente, ce aduc un grad nou de confort în zona de home.
Astfel, cu o simplă comandă vocală, Smart TV-ul poate oferi informații privind starea vremii, actualiza lista de cumpărături sau adăuga un eveniment în calendar.


Hub inteligent
TV-ul Allview ePlay poate funcționa totodată ca hub inteligent pentru acasă, facilitând accesul utilizatorilor la alte produse electronice și eletrocasnice inteligente, precum sistemele de aer condiționat, purificatoarele de aer, iluminatul inteligent, boxele smart și multe alte dipozitive care se pot conecta la televizor. În felul acesta, utilizatorul are controlul total al dispozitivelor smart din casă, chiar dacă acestea aparțin unor branduri diferite.
Prin funcția ChromeCast, utilizatorul poate vizualiza orice conținut de pe telefon direct pe televizor, chiar și atunci când acesta din urmă este închis.

614
Share Button

Leave a Reply