Review – Samsung Galaxy S20 5G

Posted by
Share Button

Am cumpărat Samsung Galaxy S20 5G. Cu acest prilej facem un test pentru TechnoReport.ro, iar telefonul este aici pentru a ne converti la tehnologia 5G. Orange spune că avem deja transmisie de date la viteze 5G în București, da, mai întâi, să vedem cum este telefonul!


Telefonul S20 5G testat de noi face parte dintr-o gamă. Aceasta este cea mai mică versiune a gamei. Modelul are dimensiuni mai compacte decât vechiul S10 plus pe care l-am înlocuit, dar este și mai mare decât vechiul S10. Display-ul lui S20 se laudă a fi cel mai bun display de la Samsung de până acum. Știu că vi se pare că spun asta mereu, dar Samsung vine cu un display mai bun pe fiecare model nou. De la construcție la tehnologia care stă la baza lui, ecranul este conceput pentru a oferi utilizatorilor o experiență excelentă, indiferent că se uită la un film sau se bucură de jocul lor video preferat.
Galaxy S20 oferă noi tehnologii, capabilități îmbunătățite și integrări puternice, toate oferind utilizatorilor libertatea de a lucra în ritmul pe care aceștia îl consideră cel mai eficient. În primul rând, am apreciat rapiditatea cu care se mișcă acest telefon, care are rezerve serioase de procesare și memorie cu ai săi 12 GB RAM. Te poți juca cu acest telefon, poți face poze cum n-ai mai făcut până acum, poți viziona clipuri 8k fiind conectat pe date mobile, toate fără a reuși să îl blochezi.
Galaxy S20 vine cu un încărcător rapid de 25W, în timp ce S20 Ultra suportă și încărcare 45W Super Fast. Galaxy S20 duce jocurile mobile la nivelul următor. Cu un ecran de 120Hz, veți avea parte de gaming neîntrerupt. În primăvara acestui an, Microsoft, partener Samsung, va lansa Forza Street în Galaxy Store, marcând o premieră – jocul va fi disponibil și pe mobil. În combinație cu un procesor rapid, 12 GB RAM, cu sunet produs AKG și un booster de gaming care funcționează în background pentru a optimiza setările pentru performanțe maxime, Galaxy S20 oferă cea mai puternică experiență de gaming.
Galaxy S20 introduce un sistem de camere complet nou – bazat pe inteligență artificială și cu cel mai mare senzor de imagine integrat – pentru ca fiecare fotografie să fie cea mai bună. Cu un senzor de imagine mai mare disponibil pe seria Galaxy S20, rezoluția camerei este semnificativ mărită, pentru imagini mult mai detaliate, cu un plus de flexibilitate pentru editare, decupare și zoom. S20 și S20+ au o cameră de 64 MP. Cu tehnologia Space Zoom de pe Galaxy S20, care folosește o combinație de zoom optic hibrid și zoom cu rezoluție superioară, ce include un zoom digital alimentat de inteligența artificială, chiar și când sunteți la mare depărtare puteți face zoom. Puteți să utilizați zoom de până la 30X pe Galaxy S20.
Ca să vă convingem de acest lucru, să vedeți o parte dintre fotografiile de la acest test de pe AutoReport.ro care sunt realizate cu acest telefon.
Cu 5G, începe un nou deceniu de inovație mobilă. Pentru a marca această nouă generație de conectivitate, fiecare dispozitiv din seria Galaxy S20 – Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra – vine echipat cu cea mai recentă tehnologie 5G. Galaxy S20 + și Galaxy S20 Ultra sunt primele dispozitive capabile să ofere noi experiențe mobile care valorifică sub-6, cât și mmWave. Galaxy S20 suportă sub-6.
Cu opțiunile LTE și 5G, utilizatorii S20 pot profita din plin de cea mai rapidă viteză a operatorilor de telefonie mobilă. Galaxy S20 valorifică întreaga putere a generației viitoare de rețele pentru streaming video de înaltă rezoluție, descărcare de conținut rapid și streaming de jocuri grafice în timp real.
5G marchează următoarea evoluție majoră a rețelelor de telefonie mobilă, concepute pentru a susține noi servicii într-o lume din ce în ce mai conectată. În prezent, reţeaua Orange 5G este disponibilă clienţilor din trei oraşe, oferind viteze maxime de descărcare de până la 1.2 Gbps şi viteze medii de 600 Mbps, capabile să furnizeze utilizatorilor o experienţă similară celei oferite de serviciul de internet prin fibră optică.


Samsung Galaxy S20 5G DIMENSIUNI (mm): 151.7 x 69.1 x 7.9 GREUTATE: 163 grame ECRAN: 6,2 inci, Dynamic AMOLED 2x capacitive touchscreen, 16M colors (1440 x 3200 pixeli), (563ppi) HD Procesor: Octa-core (2x2.73 GHz Mongoose M5 & 2x2.50 GHz Cortex-A76 & 4x2.0 GHz Cortex-A55) GPU Mali-G77 MP11 MEMORIE - 12GB RAM, Spaţiu de stocare total: 128 GB, Camere foto principale triple: 12 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.76", 1.8µm, Dual Pixel PDAF, OIS 64 MP, f/2.0, 29mm (telephoto), 1/1.72", 0.8µm, PDAF, OIS, 1.1x optical zoom, 3x hybrid zoom 12 MP, f/2.2, 13mm (ultrawide), 1.4µm, Super Steady video LED flash, auto-HDR, panorama Secundară: Dual 10 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/3.2", 1.22µm, Dual Pixel PDAF Features: Dual video call, Auto-HDR Baterie: 4000 mAh Li-Ion

Share Button

Leave a Reply