Ceasul inteligent ASUS VivoWatch SP ajunge în România

Posted by
Share Button

ASUS anunță lansarea pe piața românească a noului VivoWatch SP (HC-A05), un dispozitiv de monitorizare a sănătății ce dispune de o pereche de senzori EKG (Electrocardiogramă) și FPG (Fotopletismogramă), ce oferă monitorizarea sănătății și a activității de fitness 24/7, pentru a ajuta utilizatorii să își mențină un stil de viață sănătos și să își atingă obiectivele de fitness.

VivoWatch SP lucrează împreună cu aplicația ASUS HealthConnect pentru telefon, permițându-le utilizatorilor să urmărească ritmul cardiac, exercițiile fizice, somnul și o varietate de alte categorii de sănătate și să monitorizeze și să înregistreze tensiunea arterială într-un mod intuitiv și ușor. Tehnologia exclusivă ASUS HealthAI furnizează sfaturi de sănătate bazate pe măsurători și obiceiurile personale.

Monitorizarea sănătății zi și noapte

VivoWatch SP dispune de senzori EKG (Electrocardiogramă) și FPG (Fotopletismogramă) pentru calcularea timpului de tranzit al pulsului (PTT), precum și pentru monitorizarea ritmului cardiac, a somnul și a nivelul de activitate și stres pe parcursul zilei, oferindu-le utilizatorilor o varietate de informații pentru o mai bună gestionare a sănătății. Cu ajutorul senzorului EKG, VivoWatch SP măsoară răspunsul simpatic și parasimpatic al organismului și calculează un indice de vitalitate și de relaxare în doar un minut. Indicele de Vitalitate este un scor de rezistență la stres, în timp ce Indexul de Relaxare este un scor al nivelului actual de relaxare sau stres. Cele două scoruri sunt apoi utilizate pentru a calcula un index de armonie corporală, care le oferă utilizatorilor date ușor de înțeles, pentru răspunsul corpului lor la stres.

ASUS HealthConnect

ASUS VivoWatch lucrează cu ASUS HealthConnect, o aplicație mobilă intuitivă, ce dispune de tehnologia exclusivă HealthAI, care ajută utilizatorii să gestioneze datele, furnizând sfaturi personalizate pentru managementul sănătății bazat pe măsurători și pe obiceiurile personale. Cu ajutorul aplicației ASUS HealthConnect, utilizatorii pot vedea informațiile despre presiunea sangvină, ritmul cardiac, exerciții, nivelurile de stres, calitatea somnului și ciclul menstrual în cazul femeilor. ASUS VivoWatch SP urmărește datele de sănătate ale utilizatorului zi și noapte, permițându-i să aibă o imagine completă a sănătății cardiovasculare față de ce relevă măsurătorile ocazionale. Informațiile culese despre exerciții și activitate includ numărul de pași, distanța parcursă, caloriile arse și durata exercițiilor. O măsurare intuitivă a nivelului de stres oferă un rezumat ușor de înțeles al nivelului de stres zilnic bazat pe variabilitatea ritmului cardiac (VRC). Variații mai mari ale frecvenței cardiace pot indica niveluri de stres mai mici și o sănătate mai bună. VivoWatch SP măsoară, de asemenea, ritmul cardiac al purtătorului, durata somnului și mișcarea pe parcursul nopții. Aplicația ASUS HealthConnect analizează și compilează aceste informații în grafice zilnice și săptămânale pentru o privire atentă asupra calității somnului. ASUS HealthConnect include acum și urmărirea perioadei, care le permite femeilor să estimeze ferestrele de ovulație și fertilitate, să înregistreze simptomele, să descopere tiparele ciclului menstrual și să obțină informații ce privesc starea lor generală.

Urmărirea exercițiilor fizice și de fitness

ASUS VivoWatch SP este, de asemenea, un companion și un antrenor inteligent de fitness. Acesta dispune de un senzor Pulse O2 încorporat, ce măsoară saturația de oxigen din sânge și le permite utilizatorilor să știe cât de bine se adaptează corpul lor la exercițiile fizice și când este timpul să se odihnească și să respire. VivoWatch SP este, de asemenea, capabil să detecteze ritmul cardiac aerob și oferă notificări vizuale și de vibrații atunci când utilizatorii efectuează exerciții aerobice sănătoase sau sunt extenuați. Un senzor GPS permite urmărirea antrenamentelor în aer liber cu o varietate de statistici de activitate, inclusiv viteza, distanța și durata. În plus, un altimetru le permite utilizatorilor să vadă altitudinea curentă și un grafic al altitudinii atunci când fac drumeții sau cățărări. Pentru a-i ajuta pe utilizatori să își atingă obiectivele zilnice și să aibă un stil de viață mai sănătos, ASUS VivoWatch SP le permite acestora să vadă numărul de pași pe care îl fac și etajele pe care le urcă pe parcursul zilei și oferă memento-uri pentru a-i încuraja să se ridice și să facă mișcare în mod regulat.

Asistentul tău inteligent 24/7

ASUS VivoWatch SP este conceput să fie un asistent inteligent 24/7 care poate merge aproape oriunde. Acesta este rezistent la apă, până la adâncimi de 50 de metri, astfel că poate fi purtat atunci când înotați sau în timp ce sunteți în natură. VivoWatch SP oferă până la 14 zile autonomie în operarea normală, fiind un companion constant ce este întotdeauna acolo pentru ghida utilizatorii să aibă o sănătate mai bună. Cu un design universal care acceptă brățări cu deschidere rapidă, utilizatorii pot schimba cu ușurință aspectul VivoWatch SP pentru a se potrivi stilului personal în orice ocazie. VivoWatch SP oferă, de asemenea, o varietate de fețe de ceas atractive, oferind mai multe opțiuni pentru utilizatori de a crea un ceas care este cu adevărat al lor.

459
Share Button

Leave a Reply