ASUS lansat cel mai subțire laptop convertibil cu ecran OLED din lume

Posted by
Share Button

ZenBook Flip S (UX371), cel mai subțire laptop convertibil cu ecran OLED din lume combină portabilitatea fără efort, flexibilitatea și performanța cu un design de lux.

Ultra-compactul ZenBook Flip S este portabil fără niciun efort, având o grosime de doar 13,9 mm și o greutate de numai 1,2 kg. Ecranul tactil OLED 4K UHD cu rame NanoEdge, culori cât se poate de fidele și validare PANTONE® pentru acuratețea cromatică oferă o acoperire de 100% a spectrului DCI-P3, fiind certificat VESA DisplayHDR™ 500 True Black pentru nuanțele profunde de negru și contrastul său excepțional. De asemenea, este certificat TÜV Rheinland pentru grija manifestată pentru ochii utilizatorilor și pentru interacțiunea intuitivă care suportă noul stylus activ ASUS Pen, cu 4096 de niveluri de presiune.

ZenBook Flip S are un design premium, cu un finisaj Negru de Jad, cu marcaje contrastante în Cupru Roșu pe marginile prelucrate cu diamantul, precum și cu o bară decorativă de aluminiu periat. Balamaua rezistentă 360° ErgoLift permite laptopului să fie folosit în modurile laptop, tabletă, stand sau cort - sau orice altă poziție intermediară. ASUS NumberPad 2.0 permite introducerea rapidă a datelor numerice, iar noua tastatură cu design edge-to-edge oferă spațiu pentru taste funcționale suplimentare amplasate într-o poziție comodă.

Performanța incredibilă pentru aceste condiții de mobilitate este susținută de procesorul care poate urca în gamă până la un Intel® Core™ i7 de generația a 11-a și grafica integrată Intel® Iris® Xe, combinate cu până la 16 GB de RAM și un SSD PCIe® 3.0 x4 de până la 1 TB.

ZenBook Flip S este portabil fără să implice vreun efort și deosebit de versatil, grație unui design suplu și compact, care are o greutate de doar 1,2 kg și o grosime incredibilă de 13,9 mm — ceea ce-l face cel mai subțire laptop convertibil OLED din lume1.

Ecranul OLED tactil cu rezoluție de până la 4K UHD oferă imagini excepțional de detaliate și de realiste. Ecranul clar, cu o luminozitate de 500 de niți, are, de asemenea, o rată de contrast superbă de 1,000,000:1 pentru nuanțe profunde de negru cu certificarea DisplayHDR 500 True Black, unghiuri largi de vizualizare de 178° pentru lucrul facil în echipă și un gamut de culoare larg de 100% DCI-P3 pentru culori din clasa cinematografică, ceea ce-l face un laptop ideal pentru proiecte de creație. Timpul de răspuns ultra-rapid de 0,2 ms asigură acțiuni dinamice redate fără niciun efect de neclaritate și o navigare fluidă.

Acuratețea culorilor este reprezentată de obicei de o diagramă 2D a gamutului de culoare care arată cât de fidel sunt reproduse culorile, dar numai la un anumit nivel de luminozitate. Dar, întrucât abilitatea de a reproduce cu precizie culorile la diferite niveluri de luminozitate este crucială, panourile ASUS OLED sunt calibrate pentru a reproduce cu acuratețe culori într-un volum de culoare 3D, care arată ce ar reproduce panoul la un gamut de culoare de 100% DCI-P3 indiferent de nivelul de luminozitate. Astfel, conținutul va fi redat pe ecran exact așa cum au intenționat creatorii săi, nu doar la luminozitate maximă, ci la orice setări ale luminozității. Acest lucru este deosebit de important în special pentru conținutul HDR. Drept rezultat, volumul de culoare al ecranului nostru tactil OLED este de până la 1,6 ori mai mare decât cel al unui LCD tradițional.

Cu tot acest contrast extrem și reproducerea precisă a culorilor la orice nivel, imaginile sunt foarte clare și vibrante, chiar și atunci când conținutul redat este întunecat. Aceasta ajută, de asemenea și la menținerea unei stări confortabile a ochilor: utilizatorii pot reduce luminozitatea fără a pierde din contrast și vioiciunea culorilor, ceea ce rezultă într-o emisie redusă de lumină albastră. În plus, ecranul OLED al lui ZenBook Flip S administrează, de asemenea, nivelul de lumină albastră, pentru a reduce emisiile potențial nocive cu până la 70%, fiind certificat TÜV Rheinland pentru emisii reduse de lumină albastră și imagini fără efecte de pâlpâire – ceea ce înseamnă o grijă sporită pentru ochii utilizatorilor, chiar și după multe ore de utilizare. Cu suport complet pentru stylus-ul activ opțional cu 4.096 de niveluri de presiune ASUS Pen și pentru Windows Ink, ZenBook Flip S este laptopul perfect pentru a fi luat după tine oriunde, oferind productivitate și creativitate în condiții de mobilitate.

Remarcabilul ZenBook Flip S este de o eleganță supremă, cu marcajele sale în nuanța Cupru Roșu pe marginile prelucrate cu diamantul, care contrastează perfect cu tema atemporală Negru de Jad. O bară decorativă de aluminiu periat amplasată deasupra tastaturii adaugă o notă subtilă de stil, creând un aspect general de lux, care iese din mulțime fără a deveni însă extravagant.

Balamaua fabricată cu precizie 360° ErgoLift are un mecanism metalic rezistent cu multiple angrenaje, care ridică și înclină tastatura pentru o tastare mai confortabilă și un flux de aer îmbunătățit pentru sistemul de răcire, atunci când laptopul este deschis la un unghi mai mare de 135°. În modul tabletă, mecanismul se rotește pentru a permite ecranului să se plieze complet peste bază. Această balama fără trepte permite versatilului ZenBook Flip S să fie folosit în modul laptop, în modul suport, modul cort sau modul tabletă - sau în orice altă poziție intermediară.

ZenBook Flip S include ASUS NumberPad 2.02, un touchpad cu funcție duală, care are integrată o tastatură numerică iluminată cu LED. Chiar și atunci când NumberPad este activat, touchpad-ul poate fi folosit pentru controlarea cursorului de pe ecran, grație software-ului său inteligent. ZenBook Flip S vine, de asemenea și cu un nou design edge-to-edge al tastaturii, care asigură suficient spațiu pentru o serie de taste funcționale suplimentare, amplasate comod pe partea dreaptă a tastaturii, îmbunătățind productivitatea.

ZenBook Flip S este construit pentru a oferi o performanță excepțională, oriunde. Carcasa suplă și ușoară adăpostește tot ce e necesar pentru o productivitate fără compromisuri, fie că e folosit la birou, acasă sau pe drum. ZenBook Flip S se achită cu ușurință chiar și de cele mai solicitante sarcini de lucru.

Componentele de înaltă performanță din ZenBook Flip S includ procesoare până la cele mai recente Intel Core i7 de generația a 11-a, grafică Intel Iris Xe

Bateria de mare capacitate a lui ZenBook Flip S rezistă uimitor de mult, având o autonomie impresionantă de până la 15 ore3, suficientă chiar și pentru cele mai lungi zile de lucru. Grație tehnologiei sale de încărcare rapidă, baterie se reîncarcă până la o capacitate de 60% în doar 49 de minute, iar ASUS USB-C Easy Charge4 permite o încărcare versatilă, fie de la un încărcător certificat USB-C Power Delivery sau de la orice alt încărcător standard USB-C, cum ar fi un încărcător din avion, un încărcător portabil sau un acumulator.

Călătoriile nu presupun niciun compromis cu ZenBook Flip S: acesta permite o conexiune facilă la toate perifericele de dată recentă, fiind dotat cu un set complet de porturi I/O, inclusiv un port HDMI de dimensiune completă, două porturi ultra-rapide USB-C Thunderbolt™ 4 și un port USB 3.2 Gen 1 Type-A.

Soluția WiFi 6 (802.11ax) integrată în ZenBook Flip S permite utilizatorilor să se bucure de un streaming fluid de video online la rezoluții 4K UHD și de transferuri de date la viteze mai rapide decât cele prin cablu, de până la 2,4 Gbps. Performanța WiFi este optimizată și mai mult cu ajutorul tehnologiei ASUS WiFi Master Premium, care include ASUS WiFi Stabilizer și ASUS WiFi SmartConnect. Pentru o stabilitate solidă, WiFi Stabilizer filtrează orice interferențe wireless, iar WiFi SmartConnect asigură selectarea automată a celei mai bune surse WiFi de către ZenBook Flip S.

Pentru comunicații îmbunătățite în condiții de mobilitate, ZenBook Flip S este dotat cu un microfon cu sistem de anulare a zgomotelor, care asigură o reproducere a vocii cu o claritate de cristal în apeluri telefonice și în videoconferințe online.

423
Share Button

Leave a Reply