Samsung lansează noul Soundbar Atmos Premium cu canal 9.1.4

Posted by
Share Button

Samsung Electronics și-a completat întreaga gamă de soundbar-uri Q2020 cu lansarea a două noi modele premium, HW-Q950T și HW-Q900T. Modelul HW-Q950T este un soundbar cu un canal 9.1.4, care reprezintă numărul maxim de canale pentru un sistem home theater.

De asemenea, oferă un sunet puternic cu ajutorul unei perechi de difuzoare wireless poziționate în partea din spate. Modelul HW-Q900T prezintă un sistem de canal 7.1.2 cu soundbar și subwoofer. Acest canal 9.1.4 permite adăugarea difuzoarelor laterale din stânga și dreapta la sistemul anterior cu canal 7.1.4, permițând sunetului să exprime mișcarea unui obiect de pe ecran într-un mod mult mai realist, creând un sentiment mai profund de adâncire în conținutul vizionat.

Atât HW-Q950T, cât și HW-Q900T acceptă Atmos realizat în Laboratoarele Dolby și DTS:X de la DTS pentru tehnologia audio multi-dimensională. Acestea includ, de asemenea, suport eARC pentru a produce un sunet surround complet, bogat și de înaltă calitate, precum Dolby TrueHD.

Când aceste soundbar-uri sunt conectate la televizoarele Samsung QLED din 2020, funcția Q-symphony se activează și redă sunetul surround atât de pe televizor, cât și din soundbar, creând o sinergie audio impresionantă cu televizoarele compatibile.


Îmbunătățirile nu au fost aduse doar la aspectul de design al produsului, ci și la funcționalitatea generală. Comparativ cu modelele de anul trecut, Samsung a redus înălțimea ambelor soundbar-uri la 69,5 mm pentru a se potrivi perfect cu televizorul. Soundbar-urile sunt îmbrăcate într-un material Kvadrat, adăugând eleganță premium și amplificând în același timp amploarea sunetului.

„Samsung a colaborat cu US Audio Lab pentru a dezvolta un sunet surround multi-dimensional, de care utilizatorii se pot bucura de acasă, lucru care înainte putea fi posibil doar printr-un sistem home theater separat, destul de costisitor. Pe lângă îmbunătățirea calității sunetului, ne-am concentrat și pe îmbunătățirea designului estetic prin utilizarea textilelor ecologice, realizate de marca premium daneză Kvadrat”, declară Seong Cho, Senior Vice President și Head of Global Product Marketing of the Visual Display Business, din cadrul Samsung Electronics.


Cele două modele noi dispun, de asemenea, de control vocal prin Smartthings și Alexa, astfel încât utilizatorii să poată asculta cu ușurință serviciile lor preferate de muzică, precum Amazon Music, Spotify, Tunein și iHeart Radio. (serviciile pot varia în funcție de țară).

Iubitorii de muzică se pot bucura acum de muzica lor preferată printr-o simplă atingere atunci când televizorul este oprit. Funcția Tap Sound permite ca muzica de pe smartphone să fie transferată direct către soundbar.

Toate soundbar-urile Samsung sunt configurate în Laboratorul Audio Samsung din Valencia, California.

386
Share Button

Leave a Reply