Review – Horizon Smart TV 3.0 (HOS 3.0)

Posted by
Share Button

Un nou televizor Smart a sosit la testele Technoreport.ro. Este vorba de SMART TV 3.0 (HOS 3.0), din seria 7530U de la Horizon, un model 4k care este foarte ușor de utilizat și are un raport de preț - calitate, bun. A venit însoțit de un sistem audio pe care îl vom detalia într-un articol ulterior.


Lansat în 2005, HORIZON și-a dedicat toate resursele pentru a dezvolta linii de produse mai performante și mai accesibile în același timp, colaborând cu furnizori de top la nivel mondial pe fiecare categorie în parte, producția fiind realizată în diferite fabrici din Turcia, Polonia, Ungaria și China. În 2011, intră pe piața de Consumer Electronics (televizoare, tablete, Hi-Fi audio), ajungând, în prezent, la mai mult de 100 de produse active.
În 2015, HORIZON reușește să introducă pe segmentul său de piață primul LED TV CURBAT 4K UHD HORIZON, cu o diagonală de 55”. Anul 2018 a adus lansarea liniei Hi-Fi audio ACUSTICO, ca o extensie naturală a HORIZON, ce desăvârșește imaginea prin modele cu design minimalist și o calitate a sunetului de excepție. 2019 a debutat cu relansarea brandului DIAMANT sub umbrela HORIZON.


Gama de televizoare 2020 aduce în plus, față de modelele de anul trecut, extinderea platformelor SMART de divertisment și a aplicațiilor video-on-demand integrate (Netflix, HBO GO, YouTube, Amazon Prime Video, YouTube Kids și Spotify) și aliniază brandul la noile cerințe și trenduri din zona media și home entertaiment.
Astfel, pe lângă platforma HORIZON SMART TV 3.0 (HOS 3.0), gama 2020 include și modele Android TV 9.0 (Pie).
Funcțiile principale ale acestui Smart TVsunt ușor de accesat. Am setat acest tv în 10 minute, fără să ne uităm pe manualul de utilizare. Calitatea imaginii este una foarte bună, de asemenea, aceasta se poate regla și pentru un consum mai mic de resurse. Totuși, această gamă de televizoare vine cu consum energetic redus cu clase cuprinse între A și A++. Deci avem culori vii și claritate 4k la un consum energetic mic.
Smart TV-ul HOS 3.0 testat de noi vine cu aplicații preinstalate (Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, YouTube Kids), butoane dedicate telecomandă (Netflix, YouTube, Amazon Prime Video), Amazon Alexa Ready (aici am avut un asistent ușor de conectat și de folosit), Wireless Dual Band 2.4/5GHz, Wireless Display, HDR10 și PVR (Personal Video Recorder).
Totodată, pentru o experiență mai bună de vizionare mai ales la filme și la clipurile de pe YouTube, am beneficiat de ajutorul unei linii audio ACUSTICO complementară pentru TV-urile HORIZON. Aceasta asigură un sunet de o calitate foarte bună.
Smart TV-ul HOS 3.0 se mișcă foarte bine, deschide aplicațiile rapid și a fost utilizat de noi fără a deschide măcar manualul de utilizare. Funcțiile sunt foarte intuitive, iar la capitolul conectivitate nu am descoperit lipsuri.
La capitolul calitate/preț, putem spune că acest produs este chiar un chilipir pentru cei care își doresc un TV 4k accesibil.
Printre beneficiile oferite de HORIZON clienților săi, are trebui să reamintim:
- 5 ani garanție pentru gama de televizoare XTEND Line, încă din 2015
- 3 ani garanție pentru celelalte categorii de produse HORIZON
- service de tip Pick-Up & Return pentru toate produsele HORIZON (clientul trebuie doar să contacteze service-ul, iar produsul este preluat de curier de la domiciliul clientului, reparat și trimis inapoi, tot prin curier, fără niciun cost).


Televizoarele HORIZON acoperă o plajă largă de modele și funcționalități, cu diagonale cuprinse între 24” (60cm) și 75” (190cm) și sunt disponibile la vânzare pe eMAG.ro, în magazinele Flanco, cât și în oferta altor retaileri importanți din mediul online și offline (Badabum, Ideall, cel.ro, pcgarage, etc), la prețuri cuprinse între 449 Lei și 4.999 Lei.
Noi am testat modelul de 43 inch (108 cm). Restul de modele pot fi găsite și aici Site: https://www.horizon-europe.com

925
Share Button

Leave a Reply