Apple lansează Fitness+ pe 14 decembrie

Posted by
Share Button

Fitness+, serviciul de sport cu acces la cursuri video produse de instructori, pe care Apple l-a anunţat când a lansat noile iPhone-uri, va fi disponibil de luni în câteva ţări.

Apple anunţă că cel mai nou serviciu al companiei, Fitness+, va fi disponibil din 14 decembrie. Doar un număr redus de ţări vor avea acces la acesta de luni: Statele Unite, Canada, Noua Zeelandă, Australia, Marea Britanie şi Irlanda.

Producătorul iPhone-ului nu spune când va deveni disponibil Fitness+ şi în alte ţări, însă este previzibilă o lansare globală a acestuia undeva în cursul anului viitor.

Fitness+ este un serviciu de sport pe bază de abonament, care facilitează utilizatorilor acces la cursuri video realizate de instructori de fitness, cu un set bogat de facilităţi care implică dispozitivele Apple.

În cadrul serviciului există cursuri pentru o serie întreagă de activităţi, de la mers pe bicicletă şi exerciţii de forţă, până la Yoga şi dans. Conform descrierii oficiale, pentru majoritatea exerciţiilor utilizatorii nu au nevoie decât de un set de gantere.

Apple promite adăugarea de noi şi noi cursuri în fiecare săptămână.

Printre facilităţile de natură tehnică ale serviciului, alături de selectarea melodiilor redate în timpul exerciţiilor, se numără sincronizarea datelor între Apple Watch şi Apple TV, iPad sau iPhone. Asta permite utilizatorilor să vadă pe un ecran mai mare parametrii organismului în timpul activităţilor sportive.

Fitness+, care este disponibil în cadrul aplicaţiei Fitness, costă 10 dolari pe lună sau 80 de dolari pe an, fiind şi parte a unei versiuni a pachetului de servicii Apple One care costă 30 de dolari pe lună şi oferă acces şi la alte servicii, precum Apple Music sau Apple TV+.

402
Share Button

Leave a Reply