Allview lansează noul Viper V5

Posted by
Share Button

Allview, brandul românesc de electronice, anunță lansarea celui mai nou model al gamei Viper, V5. Astfel, prin extinderea gamei Viper, compania brașoveană își continuă misiunea de a oferi utilizatorilor români o experiență Android optimizată, la un preț extrem de accesibil. V5 este primul model din gama Viper cu Android 10 (ediția Go) și 2GB RAM, ce asigură o viteză sporită și performanţă îmbunătăţită. Terminalul dispune de un display generos de tip IPS cu dimensiunea de 6,26" și design water-drop, precum și conexiune 4G, ce le permite utilizatorilor acces la internet de oriunde. Sistemul Dual Camera înglobat susține chiar și realizarea fotografiilor de tip portret, cu efect Bokeh.

Android 10 Go Edition, OS optimizat pentru rulare fluidă

Noul model Allview Viper V5, integrează un sistem de operare sigur, stabil, rapid și optimizat. Suita de aplicații Android 10 Go necesită cu până la 50% mai puțin spațiu de stocare, oferă randament optim în raport cu configurația hardware și un consum de date mobile redus, ce garantează o experiență de utilizare mai bună.

Design modern, display generos

Designul plăcut, ergonomic și marginile rotunjite ale lui Viper V5 oferă utilizatorilor confort ridicat și control rapid asupra device-ului. Senzorul de amprentă este poziționat intuitiv în partea din spate a telefonului și asigură acces imediat la conținut.

Ecranul IPS cu diagonala de 6,26” permite o capacitate maximă de vizualizare, datorită design-ului water-drop. Astfel, utilizatorii se pot bucura pe de o parte de o suprafață de vizualizare mare, iar pe de altă parte beneficiază de mobilitate, ținând telefonul confortabil într-o singură mână.

Nuanța Ocean Blue a noului model Viper V5, accentuată de efectul gradient, denotă strălucire și scoate în evidență liniile slim ale acestuia. Tehnica inovatoare folosită în procesul de vopsire a carcasei îi conferă acesteia pe întreaga suprafață, aspect de sticlă 3D în adâncime și device-ului o notă de eleganță și rafinament.

Baterie generoasă pentru mai multă energie

Viper V5 beneficiază de o capacitate a bateriei de 3850 mAh, ce oferă un plus de libertate. Astfel, device-ul are o autonomie de până la 1000 minute în convorbire.

Preț și disponibilitate

Noul model Allview Viper V5 este disponibil la precomandă pe www.allview.ro, începând de astăzi, la prețul de 399 ron. Astfel, clienții ce vor comanda noul device în perioada 23 – 30 martie 2021, vor beneficia de o reducere de 200 lei, aplicată prețului de lansare de 599 lei. Mai multe detalii despre noul model veți găsi pe pagina de produs Viper V5.

469
Share Button

Leave a Reply