Samsung extinde gama Galaxy Tab: Galaxy Tab S7 FE și Galaxy Tab A7 Lite

Posted by
Share Button

Samsung Electronics a anunțat astăzi Galaxy Tab S7 FE și Galaxy Tab A7 Lite, cele mai recente adăugiri în portofoliul său de tablete. Galaxy Tab S7 FE aduce caracteristicile preferate ale fanilor de pe Galaxy Tab S7, precum display-ul generos pentru divertisment, muncă creativă și multi-tasking. Iar pentru cei care caută o tabletă compactă, pentru deplasări, Galaxy Tab A7 Lite este opțiunea ideală.


„Cererea de tablete continuă să crească. Fie că studiază de la distanță, se conectează cu prietenii sau se bucură de divertisment personal, utilizatorii caută dispozitive care să țină pasul cu stilul lor de viață creativ și încărcat. Suntem încântați să le oferim utilizatorilor tehnologia de care au nevoie pentru a profita la maximum de fiecare zi. Galaxy Tab S7 FE și Galaxy Tab A7 Lite sunt echipate cu funcții uimitoare care sunt concepute pentru a satisface nevoile zilnice ale utilizatorilor”, a spus Woncheol Chai, SVP and Head of Experience Planning Team, Mobile Communications Business, Samsung Electronics.
Samsung Galaxy Tab S7 FE

Galaxy Tab S7 FE a fost gândită pentru a le oferi utilizatorilor toate caracteristicile pe care le iubesc la un preț accesibil. Reflectând asupra celei mai dorite caracteristici în baza tuturor clienților, Galaxy Tab S7 FE vine echipat cu un display generos de 12,4 inci.

Galaxy Tab S7 FE gestionează cu ușurință procesul de multi-tasking. Cu funcția Multi-Active Window, aceștia pot deschide până la trei aplicații simultan. Asta înseamnă că pot naviga pe web, pot lua notițe și pot reda conținut video – totul pe un singur ecran. Cu App Pair, utilizatorii pot salva și deschide rapid combinația preferată de aplicații în fereastra Multi-Active.

Atunci când inspirația lovește, Galaxy Tab S7 FE are toate instrumentele necesare pentru a susține întreg procesul creativ. Clip Studio Paint și Canva sunt compatibile cu S Pen-ul pentru desene și modele de design fără cusur. Cu o perioadă de încercare gratuită de 6 luni pentru noii utilizatori de Clip Studio Paint, aceștia își pot descoperi noi pasiuni și pot încerca arta digitală. Pentru persoanele care iau mereu notițe, Noteshelf este, de asemenea, inclus gratuit, permițând crearea de notițe detaliate, colorate, care să surprindă cu precizie gândurile.

Cu același finisaj metalic elegant al gamei Tab S7, Galaxy Tab S7 FE vine în patru culori diferite pentru a se potrivi cât mai bine fiecărui stil personal: Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Green și Mystic Pink. Chiar și cu un display generos, Galaxy Tab S7 FE se mândrește cu un profil subțire și ușor, dispunând, totodată, de o baterie puternică – astfel încât utilizatorii să poată reda cu ușurință, să lucreze și să creeze fără teama descărcării bateriei.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Galaxy Tab A7 Lite este partenerul ideal pentru vizualizarea de conținut și jocuri video în deplasare, la un preț accesibil. Cu un ecran de 8,7 inci protejat de o carcasă metalică elegantă și rezistentă, tableta compactă, Galaxy Tab A7 Lite, este un device ultra-portabil. Ramele subțiri din jurul display-ului și difuzoarele duble puternice cu Dolby Atmos de pe Galaxy Tab A7 Lite contribuie la crearea unei experiențe mult mai captivante în momentul vizionării filmelor, emisiunilor de divertisment și rulării jocurilor preferate.

Cu până la 64GB spațiu de stocare intern, extensibil până la 1TB cu ajutorul unui card MicroSD, spațiul destinat stocării conținutului preferat poate fi mai mult decât generos, în timp ce procesorul octa-core susține și eficientizează momentele destinate jocurilor video. Cu o baterie de lungă durată, o încărcare rapidă adaptivă de 15W și o capacitate opțională LTE, Galaxy Tab A7 Lite este excelent pentru a urmări spectacolul sau tendințele noi în mișcare. Cu un capac metalic rezistent și rame subțiri, Galaxy Tab A7 Lite vine în nuanțe de gri și argintiu.

695
Share Button

Leave a Reply