Samsung introduce gama extinsă de monitoare de gaming Odyssey cu ecran plat

Posted by
Share Button

Samsung Electronics a anunțat că gama sa extinsă de monitoare Odyssey 2021 va fi disponibilă pe toate piețele globale, începând cu 21 iunie 2021, punându-le la dispoziție pasionaților de jocuri toate seturile de funcții necesare, cu o calitate a imaginii impresionantă și un design futurist.

După lansarea gamei de monitoare curbate Odyssey în 2020, Samsung a primit foarte multe cereri din partea gamerilor pasionați de a lansa și varianta plată a acestora, în dimensiuni de la 24 la 28 inci. Noua gamă oferă aceleași categorii de monitoare atît de îndrăgite de gameri și premiate de specialiști, care acoperă toate tipurile de nevoi și de prețuri, de la entry-level la high-end. Așadar, categoriile cunoscute precum G3, G5 si G7 se păstrează, dublând modelele cu ecran curbat 1000R cu aceste noi modele cu ecran plat, dar aducând și noutăți semnificative, precum primul model Odyssey UHD și primul cu HDMI 2.1.

În timp ce industria jocurilor continuă să prospere în întreaga lume, Samsung Odyssey a devenit rapid alegerea numărul unu printre jucătorii care se află în căutarea unei calități a imaginii incredibile și a unei performanțe ridicate, totul într-un singur pachet. Gama extinsă le asigură acum jucătorilor posibilitatea de a-și alege un monitor care să se plieze strict pe preferințele și nevoile lor de joc.

„Jocurile conectează întreaga lume prin experiențe împărtășite, aducând laolaltă oameni din toate mediile pentru aventuri în noi realități. Gama extinsă de monitoare de gaming Odyssey va îmbogăți toate aceste experiențe pentru cât mai mulți jucători, indiferent dacă aceștia caută să obțină victorii la turnee sau doar să exploreze următorul joc în vogă”, a declarat Hyesung Ha, Senior Vice President of Visual Display Business la Samsung Electronics.

Din gama de monitoare de gaming cu ecran plat Samsung Odyssey vor face parte:

  • Odyssey G7 de 28” (Model: G70A) – Odyssey G7 îmbină imagini fascinante cu performanțe de ultimă generație. Dispunând de un panou Ultra High Definition (UHD) cu un unghi larg de vizualizare de 178 de grade, împreună cu HDR400, G7 produce culori incredibile cu mai mult contrast, un negru mai închis și un alb mai luminos pentru o profunzime spectaculoasă și detalii asemănătoare cu realitatea. Cu o rată de reîmprospătare de 144Hz de top în industrie și un timp de răspuns ultra-rapid de 1 ms, care se îmbină cu NVIDIA® G-SYNC® Compatible și AMD FreeSync Premium Pro, jucătorii obțin o precizie egală cu realitatea. Datorită compatibilității HDMI 2.1, oferind rezoluție maximă și rate de reîmprospătare nu doar pentru PC, ci și pentru consolele de nouă generație cu suport 4K 120Hz, G7 oferă o consistență de înaltă calitate în fiecare joc. Designul CoreSync, reprezentativ pentru G7, aduce culorile din jocurile video în afara ecranului, în mediile reale ale jucătorilor pentru o imersiune personalizată.
  • Odyssey G5 de 27” (Model: G50A) – Odyssey G5 este perfect pentru jucătorii care doresc să-și ducă jocurile la nivelul următor, atât pe PC, cât și pe consolele de gaming de nouă generație. Este primul model Odyssey care prezintă un panou Quad High Definition (QHD) cu o rată de reîmprospătare de 165Hz, oferind un timp de răspuns de 1 ms, precum și HDR10 pentru o grafică uimitoare. G-SYNC Compatible și AMD FreeSync Premium cresc performanța la un nivel înalt pentru a oferi un avantaj competitiv fără întreruperi. Cu un suport reglabil de înălțime, jucătorii își pot înclina, roti și pivota monitorul pentru a crea o configurație complet ergonomică, confortabilă și potrivită unui timp de joc mai îndelungat.
  • Odyssey G3 de 27” și de 24” (Model: G30A) – Odyssey G3 este ideal pentru cei care își doresc o modalitate mai accesibilă pentru a-și îmbunătăți setup-ul de gaming. Cu o rată de reîmprospătare rapidă de 144Hz și un timp de răspuns de 1 ms (MPRT), pixelii se schimbă cu un răspuns aproape instantaneu pentru o acțiune și o performanță rapidă pe ecran. AMD FreeSync Premium facilitează acțiunea pentru un flux de joc neîntrerupt, permițându-le pasionaților de gaming să vadă jocurile în cel mai autentic mod cu putință. G3 are un suport reglabil de înălțime, asigurându-se, astfel, și confortul jucătorilor, nu doar performanța.

Monitoarele de gaming Samsung Odyssey G70A și G50A  includ, de asemenea, o serie de funcții intuitive pentru multitasking, profitând la maximum de orice fel de interacțiune, indiferent dacă este vorba de jocuri sau doar de crearea de conținut. Fiecare monitor are mai multe instrumente de gestionare a ecranului pentru a susține un proces corespunzător de multitasking. Utilizatorii se pot juca, pot viziona content divers și pot interacționa pe chat, în același timp, fără efort cu Picture-by-Picture (PBP) sau pot crea un al doilea ecran virtual cu Picture-in-Picture (PIP) cu personalizare flexibilă. Cu Easy Setting Box, jucătorii pot gestiona în mod convenabil mai multe ecrane pe un singur monitor cu alocări de ferestre complet optimizate pentru un multitasking complet, astfel încât aceștia să nu mai fie nevoiți să aleagă între a-și urmări streamerul preferat sau a se juca.

698
Share Button

Leave a Reply