Samsung The Wall 2021 este acum disponibil la nivel mondial

Posted by
Share Button

Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat display-ul său modular The Wall la nivel global (Modelul 2021: IWA). Cu noua tehnologie de procesare AI, rate de cadre îmbunătățite de 120Hz și opțiuni de instalare versatile, noua versiune The Wall din acest an reinventează, din nou, tehnologia de afișare, oferindu-le companiilor o flexibilitate fără limite pentru prezentarea de conținut.

Samsung își dedică munca creării celor mai inovatoare display-uri pentru cei aflați în avangarda creației video și a experiențelor de brand. The Wall 2021 este cel mai captivant și versatil display de până acum, oferindu-le companiilor un control complet pentru a-și crea mediile de vis”, a declarat Hyesung Ha, Senior Vice President of Visual Display Business la Samsung Electronics.

Un nou procesor Micro AI analizează și optimizează instantaneu fiecare cadru al videoclipului pentru a oferi cea mai bună calitate posibilă a imaginii. Prin utilizarea a până la 16 modele diferite de rețea neuronală, fiecare instruit în tehnologia de upscaling AI și deep learning, procesorul Micro AI poate optimiza calitatea imaginii până la rezoluția de 8K, îmbunătățind contrastul și eliminând zgomotul.

Tehnologia Black Seal acoperă display-ul cu o uniformitate perfectă, creând o suprafață impecabilă pentru niveluri de negru mai pure, cu o adâncime sporită, oferind un contrast de neegalat și detalii imaculate. Cu o luminozitate maximă de 1.600 de nits, The Wall oferă imagini clare care se remarcă chiar și în medii luminoase. Tehnologia Ultra Chroma produce lungimi de undă mai înguste care creează culori RGB de două ori mai pure și mai precise decât LED-urile convenționale. Fiecare LED este acum cu până la 40% mai mic, crescând spațiul negru pur între pixeli pentru o uniformitate sporită a culorilor și un contrast mai mare al imaginii.

Modelul din acest an este mai ușor de instalat datorită noilor conexiuni de andocare wireless și a unui design fără margini din care rezultă un cabinet cu o adâncime redusă la jumătate pentru a se integra perfect în orice spațiu. Cu ajutorul tehnologiei modulare, The Wall 2021 poate fi instalat într-o varietate de poziții, precum concav, convex, plafon, suspendat, înclinat și în formă de L. În plus, utilizatorii trebuie să adapteze o singură dată forma ecranului cu ajutorul Factory Seam Adjustment, eliminând ajustarea modul cu modul și economisind timp.

Modelul 2021 oferă cea mai detaliată imagine de până acum cu prima rezoluție 8K din industrie, cu o rată de reîmprospătare a imaginii de 120Hz și o redare simplă 8K. The Wall poate fi configurat orizontal pentru o rezoluție de până la 16K cu un aranjament de 15.360 x 2.160 pixeli. Ecranul său masiv măsoară peste 1.000 de inci, creând o suprafață complet expansivă pentru prezentarea conținutului.

The Wall este echipat cu funcții Micro HDR și Micro Motion, cu procesare pe 20 de biți pentru a oferi o calitate a imaginii consistentă, potrivită în mediile comerciale pentru o experiență de vizionare lină, indiferent de locație. Display-ul include, de asemenea, patru ecrane de tip picture-by-picture (PBP), permițând patru surse diferite de conținut, toate putând fi afișate simultan la rezoluție 4K. Funcția 4-PBP poate fi utilizată în scopuri comerciale, acolo unde sunt necesare mai multe ecrane.

Toate caracteristicile The Wall au fost gândite cu siguranța utilizatorilor în minte. TÜV Rheinland i-a acordat certificarea Eye Comfort pentru minimizarea emisiilor de lumină albastră, obținând și certificarea EMC Clasa B, care minimizează undele electromagnetice pentru o instalare sigură în case.

The Wall 2021 de la Samsung este disponibil pe anumite piețe din întreaga lume începând de astăzi.

776
Share Button

Leave a Reply