Samsung anunţă o versiune a smartphone-ului Galaxy Z Flip 3, cu un mare număr de culori

Posted by
Share Button

Smartphone-ul pliabil Galaxy Z Flip 3 are o nouă versiune, a cărei unică noutate este o paletă foarte mare de culori din care utilizatorii pot alege, dacă nu au nimic împotrivă să plătească în plus.

Cei care se aşteptau ca Samsung să vină cu ceva important la evenimentul Unpacked Part 2 (organizat la doar o zi după ce Google a prezentat Pixel 6 şi la două zile după ce Apple a lansat mai multe produse) vor fi dezamăgiţi.

Principala noutate cu care au venit coreenii este o nouă opţiune a smartphone-ului pliabil Galaxy Z Flip 3, numit Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition.

Bespoke Edition se diferenţiază de versiunea originală prin două lucruri - oferă o paletă foarte largă de culori din care utilizatorii pot alege şi costă cu 100 de dolari mai mult, adică 1.100 de dolari.

Cei care cumpără Z Flip Bespoke Edition vor putea, ulterior, să schimbe şi culoarea sticlei de pe spatele telefonului. Asta dacă vor plăti cel puţin 79 de dolari (în funcţie de opţiuni) pentru ceea ce Samsung numeşte Bespoke Upgrade Care service.

Tot acum, Samsung lansează şi Galaxy Watch 4 Bespoke Studio, o facilitate prin care clienţii pot personaliza diverse elemente ale ceasului, bineînţeles, contra cost.

Oficialii Samsung au lăsat de înţeles - fără să o spună cu subiect şi predicat - că aceleaşi opţiuni de personalizare vor ajunge să fie disponibile, pe viitor, şi pentru alte produse ale companiei.

514
Share Button

Leave a Reply