Apple lucrează la un încărcător multi-device

Posted by
Share Button

Apple dezvoltă un încărcător care să poată fi folosit pentru mai multe dispozitive ale companiei, scutind utilizatorii de folosirea mai multor încărcătoare.

Apple vrea ca utilizatorii care folosesc mai multe dintre produsele companiei să nu mai ţină câte un încărcător pentru fiecare în priză. În schimb, Apple vrea să aibă un singur încărcător pe care utilizatorul să-l poată folosi pentru toate produsele companiei.

Viitorul încărcător va fi diferit de actualul MagSafe Duo, care nu reprezintă altceva decât mai multe încărcătoare puse la un loc. Încărcătorul aflat acum în lucru va putea singur să alimenteze mai multe dispozitive ale companiei.

Cum Apple nu mai include încărcătoare alături de unele din produsele companiei, precum iPhone-urile, cel mai probabil viitorul încărcător unic va fi vândut separat pentru un preţ care va contribui la creşterea veniturilor diviziei de accesorii a companiei.

În acelaşi timp, Apple lucrează la un sistem wireless pentru distanţe scurte şi lungi, care să permită alimentarea dispozitivelor companiei între ele.

Asta înseamnă că, de exemplu, un MacBook aflat în priză ar putea oferi energie, de la distanţă, unui iPhone care nu este pus la încărcat. Sau, o pereche de căşti AirPods cu puţină energie ar putea fi alimentată de la un iPhone.

88
Share Button

Leave a Reply