Review – iPhone 13 Pro MAX

Posted by
Share Button

De mult timp n-am mai avut la testele Technoreport.ro un iPhone. Dar iată că vă oferim un test cu cea mai nouă achiziție a noastră: iPhone 13 Pro MAX. Modelul va fi folosit și pentru proiectul #omasinainunminut pentru AutoReport.ro datorită calității filmărilor pe care le face.


iPhone a evoluat mult de la modelul compact care, în fapt a fost primul smartphone adevărat, la ceea ce este acum, un fashion icon și un status symbol. Pentru că aceea vinde Apple în primul rând: un telefon care îți creează senzația de lux. La cum este construit și finisat, iPhone 13 Pro MAX creează impresia de bijuterie.
iPhone 13 are un ecran de 6,7 inchi, care se vede foarte bine datorită tehnologiei numite Super Retina XDR. Din punct de vedere al performanțelor telefonul stă foarte bine. Procesorul este Apple A15 Bionic, Hexa-core, un procesor care se mișcă foarte bine, iPhone13 Pro Max fiind unul dintre cele mai rapide telefoane de pe piață. IOS este cel mai bine optimizat sistem de operare din zona mobilelor, deci cu cei 6 Gb de RAM, iPhone este cu greu pus în dificultate de utilizator. Design-ul compact al modelului permite utilizarea acestuia cu o singură mână, deși dimensiunile sunt destul de generoase. Finisajele sunt premium, iar iPhone are un design futurist. Camerele din spate parcă nu mai ies panou la fel de deranjat ca cele de la 11 Pro, iar faptul că avem 3 camere pe spate, face telefonul ușor de recunoscut pentru toată lumea. Am rulat multe aplicații pe telefon și acesta se mișcă foarte bine.
Camerele principale de 12MP fac poze foarte bune, iPhone a câștigat mai multă claritate și culoare, dar și un mod wide încântător. Rămâne valabilă o constatare mai veche: iPhone11 vine cu mai multă culoare și claritate decât modelele concurente de la Samsung ziua, dar cu mai puține calități la pozele făcute noaptea. Cu toate acestea, pe filmare, acest iPhone punctează decisiv cu funcția cinematic.
De parte de selfies se ocupă o cameră duală iar bretonul este mai redus. Având în vedere că Apple are cea mai bună tehologie de identificare facială, nu reușește încă să o ascundă în spatele unui ecran perforat, de aceea va trebui să suportăm bretonul și pe acest telefon.
Siri are a primit și ea îmbunătățiri. iPhone 31 oferă o selecție vastă de tehnologii biometrice, ce includ scanarea amprentei, scanarea irisului și recunoașterea facială, oferind utilizatorilor posibilitatea de a alege metoda potrivita de securizare. Sistemul de autentificare prin scanare facială FaceID a fost îmbunătăţit şi este disponibil pe toate cele trei dispozitive noi de la Apple. În cazul lui iPhone 13 Pro Max, autonomia va creşte cu 2,5 ore, promite Apple. Asta față de precedentul model. În teste nu știu cum am reușit, dar iPhone 13 ProMAX a devenit smartphoneul de top cu baterie care nu a fost încărcată în fiecare seară.

IPhone 13 PRO MAX

DIMENSIUNI (mm): 160.8 x 78.1 x 7.7 mm GREUTATE: 240 grame ECRAN: 6,7 inci, Super Retina XDR OLED, 120Hz, HDR10, Dolby Vision, 1000 nits (HBM), 1200 nits, 1284 x 2778 pixeli (458ppi) HD Procesor: Apple A15 Bionic , Hexa-core (2x3.22 GHz Avalanche + 4xX.X GHz Blizzard) - MEMORIE - 6GB RAM (LPDDR4), Spaţiu de stocare total: 256 GB, Cameră foto principală 12 MP, f/1.5, 26mm (wide), 1.9µm, dual pixel PDAF, sensor-shift OIS
12 MP, f/2.8, 77mm (telephoto), PDAF, OIS, 3x optical zoom
12 MP, f/1.8, 13mm, 120˚ (ultrawide), PDAF
TOF 3D LiDAR scanner (depth) Camera foto Secundară: dual f/2.2, 23mm (wide), 1/3.6"
SL 3D, (depth/biometrics sensor) Baterie: Li-Ion 4352 mAh

454
Share Button

Leave a Reply