Aspiratorul Bespoke Jet este disponibil în România

Posted by
Share Button

Samsung Electronics anunță disponibilitatea comercială a aspiratorului Bespoke Jet, care are Clean Station încorporat, acesta oferind o soluție inteligentă, inovativă și igienică de curățare a locuinței.

Bespoke Jet este un aspirator extrem de eficient și ușor de folosit. Acesta dispune de All-in-One Clean Station, care golește recipientul de praf când aspiratorul este andocat, având la bază tehnologia unică Air Pulse.

Bespoke Jet este ușor de manevrat prin toată casa, indiferent de suprafață, și are putere să aspire aproape orice, datorită motorului cu invertor digital care generează o putere de aspirare de până la 210 W. Totodată, cântărește mai puțin – 1,44kg, cu 24% mai ușor decât restul aparatelor de curățat de la Samsung, și este mult mai ușor de controlat, reducând astfel încordarea încheieturii mâinii.

Acesta oferă o autonomie de până la 60 de minute, datorită acumulatorului performant de 2500mA, care poate fi înlocuit cu ușurință cu o baterie de rezervă pentru a prelungi timpul de aspirare cu încă 60 minute.

117
Share Button

Leave a Reply