Samsung anunță disponibilitatea comercială a noii serii Galaxy A

Posted by
Share Button

Samsung Electronics anunță disponibilitatea comercială în România a noii serii Galaxy A, formată din Galaxy A53 5G și Galaxy A33 5G.

Telefoanele din seria Galaxy A oferă o experiență mobilă excelentă, un pachet complet cu cele mai recente inovații Galaxy la un preț avantajos. Telefoanele sunt echipate cu un nou procesor, camere foto cu tehnologie AI, display luminos și cursiv, baterie de lungă durată, toate încapsulate în design-ul elegant și subțire deja consacrat.

Galaxy A53 5G deține un sistem de patru camere, cu o o cameră OIS de 64MP cu tehnologie VDIS, precum și o cameră frontală de 32MP, pentru fotografii clare și stabile. În plus, Night Mode a fost îmbunătățit, astfel încât fotografiile, cât și videoclipurile în lumină slabă, pe timp de noapte, vor ieși acum mult mai clare și mai luminoase.

Ambele telefoane sunt echipate cu display AMOLED de 6.5 inci pe Galaxy A53 5G, respectiv 6,4 inci pe Galaxy A33 5G, iar rata de refresh este de 120Hz pe Galaxy A53 5G, respectiv 90Hz pe Galaxy A33 5G, oferind astfel o experiență de vizionare a conținutului excelentă, chiar și în condiții de luminozitate extremă.

Design-ul celor două telefoane este unul elegant, durabil și practic, camerele fiind îmbinate perfect în carcasa telefonului; sunt dotate cu Corning® Gorilla® Glass 5 și certificate IP67 – pentru rezistență la apă și praf.

121
Share Button

Leave a Reply