POCO lansează la nivel global noul flagship POCO F4 GT

Posted by
Share Button

POCO, un brand de tehnologie popular printre tinerii din întreaga lume, a anunțat lansarea la nivel global a noului flagship POCO F4 GT, alături de POCO Buds Pro Genshin Impact Edition și POCO Watch - primele produse AIoT din portofoliul companiei.  

POCO F4 GT livrează performanțe de vârf impresionante cu ajutorul procesorului pe 4nm Snapdragon® 8 Gen 1, asistat de LiquidCool Technology 3.0, un display plat AMOLED cu rată de refresh de 120Hz, triggere magnetice pop-up și tehnologie de încărcare HyperCharge la 120W. POCO Buds Pro Genshin Impact Edition oferă experiențe de ascultare la cel mai înalt nivel pentru utilizatorii de smartphone-uri - în special fanilor jocului Genshin Impact - cu un design cu totul nou, anulare a zgomotului auto-adaptivă AI și o rezistență a bateriei impresionantă, de 28 de ore. Noul POCO Watch vine cu peste 100 de moduri fitness integrate, monitorizează bătăile inimii pe parcursul întregii zile, iar bateria sa are o autonomie de până la 14 zile. Este destinat utilizatorilor cu un stil de viață activ și sănătos.

„Ne bucurăm să prezentăm noul POCO F4 GT, un telefon inteligent care asigură experiențe de utilizare fără compromisuri la un preț surprinzător de accesibil. Credem că POCO F4 GT va deveni un dispozitiv esențial pentru tinerii pasionați de tehnologie, în special pentru gameri”, a spus Angus Ng, Head of Product Marketing al POCO Global. „De asemenea, suntem încântați să anunțăm extinderea gamei de produse POCO cu primele dispozitive AIoT, POCO Buds Pro Genshin Impact Edition și POCO Watch. Prioritatea noastră a fost să răspundem la cât mai multe dintre dorințele utilizatorilor și de aceea am decis să le oferim și alte tipuri de produse inteligente”. 

POCO F4 GT: Flagship-ul care oferă performanțe de neîntrecut

Dotat cu procesorul flagship Snapdragon® 8 Gen 1, construit pe 4nm, și un CPU octa-core ce asigură viteze de 3.0 GHz, POCO F4 GT se anunță a fi un dispozitiv ideal pentru tinerii pasionați de tehnologie, în special pentru gamerii înfocați. Chipset-ul Android crește performanțele CPU cu 20% și performanțele GPU cu până la 50%. POCO F4 GT este dotat și cu memorie RAM LPDDR5 cu viteze de până la 6400Mbps, ce asigură timpi reduși de încărcare a jocurilor, dar vine și cu un upgrade la nivel de memorie ROM, aceasta fiind de tip UFS 3.1. 

Adevăratul test când vine vorba de mobile gaming este controlul supraîncălzirii. Sarcinile care solicită un telefon pentru perioade îndelungate pot duce la performanțe slabe. Din acest motiv, POCO F4 GT este echipat cu LiquidCool Technology 3.0, unul dintre cele mai avansate sisteme de răcire din industrie. Această tehnologie cu două camere de vapori de 4,860mm² reușește să reducă temperaturile înalte și optimizează funcționarea telefonului în timpul sesiunilor prelungite de gaming.

Pentru a asigura necesarul de energie, POCO F4 GT este primul telefon din portofoliul companiei cu tehnologie HyperCharge la 120W, cu ajutorul căreia bateria masivă de 4,700mAh se încarcă complet în doar 17 minute. În cazul în care gamerii au nevoie doar de un boost în timpul utilizării, POCO F4 GT se încarcă la 100% în doar 27 de minute. Smartphone-ul nu are doar timpi de încărcare foarte rapizi, dar durata de viață a bateriei poate fi protejată cu ajutorul AdaptiveCharge. Această funcție previne supraalimentarea bateriei în intervalul critic cuprins între 80% și 100%, atunci când telefonul este lăsat în priză pe timpul nopții. 

Triggerele magnetice apar în momentul în care utilizatorii se pregătesc pentru bătăliile din jocuri. Acest setup a depășit toate așteptările. Sistemul unic de triggere magnetice pop-up asigură peste 1.5 milioane de apăsări și a fost testat în peste 100 dintre cele mai populare jocuri[6]. Astfel sunt asigurate stabilitatea, răspunsul instant la comenzi și durabilitatea, toate la un nivel nemaiîntâlnit. Pentru a livra și mai multe experiențe de gaming premium, telefonul are și CyberEngine, unul dintre cele mai performante motoare liniare din universul Android, capabil să asigure mai multe tipuri de vibrații. POCO F4 GT este pregătit pentru orice tip de task-uri, nu doar pentru gaming. Triggerele pot fi folosite și ca scurtături pentru acces instant la diferite funcții, cum ar fi activarea camerei, înregistrarea ecranului sau folosirea lanternei.   

La atingerea unui buton, utilizatorii pot activa ecranul plat AMOLED de 6.67 inci folosit în premieră de POCO, cu un display 10-bit TrueColor, care combină rata de răspuns de 480Hz cu o rată de refresh de până la 120Hz. Culorile prind viață, fie că este vorba de utilizare în timpul jocurilor sau pentru vizionarea de conținut. De asemenea, POCO F4 GT menține acuratețea culorilor în setări low-light și folosește frecvențe înalte PWM de estompare pentru a proteja ochii utilizatorii în timpul sesiunilor prelungite de ecran activ. Display-ul POCO F4 GT a trecut cu brio 15 teste de performanță ale Display Mate și are un rating A+.

Pentru că este un flagship cu performanțe de neîntrecut, POCO a adăugat și alte promoții pentru noul model de telefon. Utilizatorii se vor bucura de servicii after-sales premium, ce includ o reparație gratuită a ecranului în primele șase luni de la cumpărare. În plus, abonamentul YouTube Premium va veni preinstalat pe POCO F4 GT, iar utilizatorii vor beneficia de până la două luni de gratuitate. Asta înseamnă două luni de conținut fără reclame, posibilitatea de a avea acces offline și neîntrerupt la clipurile și muzica preferată de pe platforma YouTube. 

Disponibilitatea produselor

POCO F4 GT are trei variante de culoare: Stealth Black, Knight Silver și Cyber Yellow. Va fi disponibil la nivel global în două variante de stocare: 8GB+128GB și 12GB+256GB.

POCO F4 GT va fi disponibil în România, în varianta Stealth Black, stocare 12GB+256GB, începând cu data de 20 mai, la prețul recomandat de vânzare de 3.399 lei. Utilizatorii care îl vor achiziționa în perioada 20-22 mai, vor beneficia de un preț promoțional de 2.999 lei.

113
Share Button

Leave a Reply