vivo lansează primul încărcător wireless în Europa

Posted by
Share Button

vivo lansează primul încărcător wireless în Europa. Noul încărcător FlashCharge wireless vertical de 50W va fi disponibil în Europa de la mijlocul lunii iunie.

La nivel internațional, mai multe modele flagship vivo, precum iQOO 8 Pro, iQOO 9 Pro, X70 Pro+, X Note, X Fold, vor putea folosi acum încărcătorul FlashCharge wireless vertical de 50W.

„Datorită soluțiilor de încărcare eficientă și flexibilă, cele mai noi modele flagship vivo le vor oferi utilizatorilor o experiență de încărcare simplă, sigură și integrată.“ a declarat Erik Zhu, director general al biroului reprezentativ vivo în Romania.

Experiența de încărcare cu FlashCharge wireless de 50W
Cu noul încărcător vivo FlashCharge wireless de 50W, utilizatorii își pot așeza telefonul la încărcat, ridicându-l când vor să oprească încărcarea și eliminând astfel utilizarea cablurilor.

Încărcătorul vivo wireless este la fel de eficient ca un încărcător cu fir și poate încărca bateria până la 50% în doar 23 de minute, aceasta încărcându-se complet în 50 de minute, conformtestelor de laborator efectuate cu cele mai noi modele flagship vivo.

Răcire eficientă cu aer și mod silențios inteligent
Ventilatoarele încorporate cu 3600rpm funcționează silențios şi rapid la viteză maximă în timpul încărcării, deplasând aerul printr-o structură de distribuire de înaltă precizie, pentru o răcire rapidă. Pe timpul nopții, Modul Super Silențios de 26db reglează viteza ventilatorului pentru a reduce zgomotul, astfel încât utilizatorii să se poată odihni.

Compatibil cu diverse dispozitive cu încărcare wireless și cu standardul Qi
Încărcătorul vivo FlashCharge wireless este compatibil cu standardul Qi pentru încărcare wireless și cu majoritatea dispozitivelor compatibile cu încărcare wireless, oferind o putere de încărcare de până la 15W. Acesta este o soluție universală de încărcare care ajută utilizatorii să își elibereze spațiul de pe birou.

Design-ul geometric combină tehnologia cu arta modernă
Încărcătorul FlashCharge wireless vertical de 50W conține două seturi de puncte de încărcare, astfel încât dispozitivele cu încărcare wireless pot fi așezate pe acesta vertical sau orizontal.
Punctele de încărcare folosesc zone extinse cu senzori și pot detecta și se pot adapta în mod inteligent la poziția dispozitivului. Dacă utilizatorii vor să verifice mesajele sau să citească ceva pe telefon, pot așeza telefonul în poziție verticală pe încărcător, iar când privesc un film, îl pot așeza în poziție orizontală.

82
Share Button

Leave a Reply