Review – AENO Robot aspirator RC1S

Posted by
Share Button

Aspiratoarele autonome câștigă tot mai mult teren într-o societate în care suntem tot mai ocupați cu alte treburi, iar curățenia casei este la fel de importantă, dar trebuie optimizată. Aici intervine aspiratorul AENO sosit la testele Technoreport.ro de la ASBIS România.
În primul rând putem spune că avem termen de comparație pentru acest produs: un corespondent de la Xiaomi, pe care deja în folosim de un an fiind destul de mulțumiți de el. Printre problemele remarcate au fost că bazinul pentru funcția de mop s-a spart foarte repede, iar la părul de câine, aspiratorul nu făcea față foarte ușor.
Aici intervine AENO, un aspirator mai greu, cu o putere mai mare și care nu se sperie ușor de o curățenie generală. A fost folosit cu succes în două apartamente și se numără deja printre electrocasnicele noastre preferate. Asta la doar după două luni de utilizare.
Aspiratorul se autodirecționează către stația de curățare și încărcare automată după fiecare curățare. Recipientul de praf de 2800 ml al stației extinde autonomia aspiratorului robotizat până la 60 de zile.
Robotul aspirator nu numai că poate curăța până la 250 de metri pătrați deodată, dar poate face și curățare umedă, prin simpla umplere recipientului de apă cu capacitate de la 370 ml. Controlul electronic al alimentării cu apă, cu posibilitatea de a alege între 3 moduri (scăzut, mediu, ridicat), vă permite să alegeți cel mai bun scenariu de curățare în funcție de tipul de pardoseală și de nivelul de murdărie.
Dacă bateria este descărcată, curățarea este întreruptă pentru încărcare, iar după încărcare continuă din același loc. Am controlat ca pe un joc folosind telecomanda sau prin intermediul aplicației AENO. Curățare manuală pe zone și curățare individuală a camerei.

AENO Robot aspirator RC1S este o soluție pe care te poți baza chiar dacă ești departe de casă. Controlul de la distanță, prin intermediul wifi și al aplicației îl face menajera perfectă, cel puțin pentru covoarele și podelele tale.

Specificații AENO Robot aspirator RC1S
Capacitatea de praf 600 ml
Rezervor de apă 370 ml
Сu o zonă de curățare 250 m²
Puterea de aspirare 4000 Pa
Filtru pentru aspirator Prefiltrul și filtrul HEPA 12
Nivelul maxim de zgomot 65 dB
Timp de execuție 220 min
Timp de încărcare 5 ore
Capacitatea bateriei 5200 mAh
Dimensiuni 330 х 98 х 330 mm
Greutate 3.3 kg
Garanția 24 de luni
Accesorii compatibile ARCDB1 - sac de praf, ARCF1 - filtru Hepa, ARCSB1 - perie laterală
Accesorii în cutie: Telecomandă, rezervor de apă, rezervor de praf, 4 perii laterale, unealtă de curățare, perie principală, 2 mături din material textil, 2 filtre HEPA 12 și prefiltru, 5 saci de praf, colector de praf automat, încărcător cu adaptor, 2 baterii pentru telecomandă

647
Share Button

Leave a Reply