Xiaomi încheie parteneriate în România cu BCR și Mastercard pentru activarea funcției NFC pe dispozitivele sale selectate

Posted by
Share Button

Xiaomi a demarat noi parteneriate în România cu BCR și Mastercard. De acum funcția NFC va fi disponibilă pe Mi Smart Band 6 NFC, Xiaomi Watch S1 și Xiaomi Watch S1 Active.

Astfel, începând de astăzi, utilizatorii dispozitivelor din portofoliul Xiaomi de pe plan local menționate mai sus pot face plăți contactless. Funcția NFC este momentan disponibilă pentru posesorii de carduri Mastercard, emise de BCR.

„În colaborare cu Mastercard și BCR, aducem în atenția publicului dispozitivele Mi Smart Band 6 NFC, Xiaomi Watch S1 și Xiaomi Watch S1 Active, care oferă de acum o modalitate rapidă, sigură și convenabilă de a plăti. Încheierea acestor parteneriate în România este un pas foarte important pentru noi. Suntem convinși că gama wearables va fi esențială pentru ecosistemul plăților. Acestea sunt mai eficiente ca oricând, indiferent dacă este vorba despre plata alimentelor zilnice, a transportului public sau pur și simplu pentru a lua o cafea în timpul rutinei zilnice”, declară Gabriel Fârtat, Go to Market Manager AIoT Xiaomi Romania.

„Mastercard lucrează constant la dezvoltarea de tehnologii inovatoare, care integrează în siguranță și cu ușurință plățile în viața de zi cu zi a oamenilor. Un astfel de exemplu sunt dispozitivele wearables, un accesoriu de nelipsit pentru monitorizarea activității fizice și nu numai. Noile versiuni de wearables Xiaomi îmbunătățesc interacțiunea fizică-digitală și oferă acum, pe lângă funcțiile clasice, și posibilitatea de a plăti contactless. Datorită tehnologiei Mastercard Digital Enablement Service, datele cardului sunt înlocuite cu un token unic pentru a securiza fiecare tranzacție, în orice situație de cumpărare și folosind orice dispozitiv. Ne bucurăm că, alături de BCR, le oferim clienților noștri încă un instrument de plată și posibilitatea să achiziționeze tot ceea ce își doresc, în deplină siguranță”, a declarat Ana Pochi, Account Management Director, Mastercard România.

“Ne bucurăm că, prin această colaborare cu Mastercard și Xiaomi, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive inteligente din lume, extindem disponibilitatea plăților contactless pentru clienții noștri și, implicit, a gamei de wearables din România ce pot face operațiuni prin NFC. Plățile contactless sunt sigure, rapide și pot fi făcute acum aproape oriunde, în condițiile în care acum există aproximativ 300.000 de terminale de plată de tip POS în întreaga țară. Așa că ne încurajăm clienții să-și înroleze cardurile, pentru a beneficia de libertatea, confortul și siguranța deplină a portofelelor virtuale”, a declarat Florin Pintilie, Șef Departament Dezvoltare Produse Carduri, BCR.

Mi Smart Band 6 NFC

Mi Smart Band 6 NFC este un nou dispozitiv disponibil în România. Pe lângă funcția NFC, brățara inteligentă are un display AMOLED de 1.56 inci, 30 de moduri fitness, dintre care șase sunt detectate automat. Monitorizează rimul cardiac, nivelul de oxigen din sânge (SpO2), calitatea somnului*, are o durată de viață a bateriei de până la 12 zile**, în modul saving și rezistență la apă până la 5 ATM***. 

Mi Smart Band 6 NFC va avea un preț recomandat de vânzare de 299.99 lei, în rețeaua partenerilor autorizați din România.

Xiaomi Watch S1 și Xiaomi Watch S1 Active

Cu un total de 117 tipuri de antrenament, dintre care 19 sporturi profesioniste disponibile pentru utilizatori, Xiaomi Watch S1 și S1 Active pot începe automat monitorizarea în momentul în care detectează pașii sau alergarea, în aer liber sau în sală. Compatibile cu aplicațiile Strava și Apple Health, cele două dispozitive oferă și o mulțime de informații legate de sănătate, inclusiv nivelul saturației de oxigen din sânge SpO2, calitatea somnului, ritmul cardiac și multe altele.

Seria Xiaomi Watch S1 permite apelurile Bluetooth și are de acum suport pentru plățile NFC pentru cardurile Mastercard emise de BCR, dar și asistent de voce Amazon Alexa. La o încărcare completă, bateria rezistă 12 zile la un nivel moderat de folosire sau până la 24 de zile în modul battery saver.

320
Share Button

Leave a Reply