Apple Watch Seria 8 aduce după ea o varietate și mai mare de ceasuri

Posted by
Share Button

Pe lângă lansarea celor 4 telefoane din gama iPhone 14, compania din Cupertino, California, a prezentat, de asemenea, un trio de ceasuri Apple noi, inclusiv un nou model Watch Ultra, destinat sporturilor extreme şi scufundărilor.

Ultra are o baterie mai mare, pentru a rezista la evenimente precum triatlonul, şi o mai bună impermeabilitate şi rezistenţă la temperatură, pentru a funcţiona în aer liber, precum şi o urmărire GPS mai bună pentru sport.

Noile ceasuri includ un model de buget îmbunătăţit, numit SE, şi un ceas Series 8 cu detectare a accidentelor şi mod de consum redus, pentru 36 de ore de viaţă a bateriei.

Seria 8 cu telefon mobil va începe de la 499 de dolari, iar SE va începe de la 299 dolari, cu celular.

Preţul Ultra, care include telefonul celular în modelul său de bază, va porni de la 799 de dolari şi va fi disponibil pe 23 septembrie.

Apple a spus că noul ceas din seria 8 are un senzor de temperatură care va funcţiona împreună cu aplicaţia de urmărire a ciclului lansată anterior, pentru a detecta retroactiv când o persoană a început să ovuleze.

Compania a subliniat abordarea sa de confidenţialitate în privinţa urmăririi ciclului.

Datele privind confidenţialitatea şi sănătatea reproductivă au devenit un punct central pentru companiile de tehnologie, în urma unei decizii a Curţii Supreme din SUA care a pus capăt dreptului constituţional la avort în Statele Unite.

Apple a spus că nu are cheia pentru a decripta datele de sănătate, cum ar fi urmărirea ciclului. Dar, în timp ce accesoriile precum Apple Watch au generat vânzări în creştere din baza de utilizatori existentă a Apple, iPhone-ul rămâne bază afacerii sale, cu 52,4% din vânzări, în cel mai recent an fiscal.

Acţiunile Apple au crescut cu 0,3% la aproximativ jumătate de oră de la prezentare, în conformitate cu evoluţia de la începutul evenimentului.

305
Share Button

Leave a Reply