Mii de căşti fără fir şi accesorii telefoane mobile, contrafăcute, descoperite în două containere sosite în Portul Constanţa

Posted by
Share Button

Mii de căşti fără fir şi accesorii telefoane mobile, mărfuri contrafăcute, au fost descoperite de autorităţi în două containere sosite în Portul Constanţa.

Garda de Coastă a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că o echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a controlat două containere sosite din Ungaria şi China.  

“În urma verificărilor amănunţite s-a constatat că în interiorul containerului se aflau 1.850 de căşti fără fir şi 5.764 de accesorii telefoane mobile, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, estimate la o valoare de 2.800.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor”, a precizat Garda de Coastă.   Poliţiştii de frontieră fac  cercetări pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

254
Share Button

Leave a Reply