Samsung Galaxy s23 ar putea fi lansat în februarie

Posted by
Share Button

Samsung își va lansa următorul flagship în prima săptămână a lunii a februarie, scrie presa din Coreea de Sud, care citează oficiali ai companiei. Anul acesta, Galaxy S22 a fost lansat pe 9 februarie, astfel că lansarea seriei Galaxy S23 undeva în prima săptămână a lui februarie 2023 are sens.

Tot presa coreeană scrie că evenimentul oficial în care va fi prezentată noua serie de flagship-uri va avea loc în San Francisco.

Conform tradiției, la două săptămâni după prezentarea oficială ar urma să aibă loc intrarea pe piață. Ținând cont că, de obicei, pentru lansarea pe piață este aleasă ziua de vineri, 17 februarie este cel mai bun candidat pentru intrarea pe piață a noii serii. De regulă, Samsung lansa seriile Galaxy S în luna martie, însă, forțată de condițiile pieței, compania coreeană a devansat în ultima vreme lansarea cu o lună.

Acum, Samsung ține cont și de scăderea pe care piața smartphone-urilor a resimțit-o anul acesta și care se pare că va continua și anul viitor. Se vehiculează că toate modelele seriei Galaxy S23 vor fi dotate cu chipset-uri Qualcomm. Dacă informația se adeverește, înseamnă că Samsung renunță să mai folosească propriile chipset-uri, ceea ce vine în contradicție cu planurile altor companii, precum Apple, care au început să renunțe la cipurilor terților și își construiesc deja propriile cipuri.

238
Share Button

Leave a Reply