Lenovo lansează un smartphone care se încarcă în 23 de minute

Posted by
Share Button

Cel mai nou smartphone Lenovo, Motorola Edge 40 Pro, este un flagship cu mai multe aspecte interesante şi un preţ de pornire de sub 1.000 de euro.

Motorola Edge 40 Pro este unul din primele smartphone-uri pe care producătorul chinez Lenovo la lansează după ce a anunţat că renunţă la seria de smartphone-uri de gaming Legion.

Edge 40 Pro are un ecran curbat pe margini, care, la fel ca toate ecranele curbate, conferă telefonului eleganţă, dar, în acelaşi timp, îl face şi mai uşor de scăpat din mână.

Acesta este de tip OLED cu rezoluţie FHD+ şi măsoară 6,67 inch. Rata de împrospătare de 165Hz îl recomandă pentru conţinut multimedia, la fel ca suportul HDR (Dolby Vision HDR şi HDR10+).

Noul smartphone se bazează pe chipset-ul Snapdragon 8 Gen 2 şi are cea mai rapidă memorie RAM a momentului (LPDDR5X) şi cel mai rapid spaţiu de stocare (UFS 4.0).

Bateria de 4.600mAh se încarcă cu până la 125W. Conform producătorului, o încărcare completă, de la 0% la 100%, durează numai 23 de minute.

Sistemul foto este compus din trei camere - camera principală şi cea ultrawide au 50MP, în vreme ce camera tele are 12MP şi oferă zoom optic 2X.

Motorola Edge 40 Pro va costa de la 900 de euro.

176
Share Button

Leave a Reply