Twitter va avea o funcție specială pentru publicarea articolelor

Posted by
Share Button

Elon Musk a anunțat că Twitter va avea în curând o funcție pentru publicarea articolelor lungi și complexe, care includ și diferite elemente multimedia.

Twitter lucrează la o facilitate care le va permite jurnaliștilor și altor categorii profesionale să posteze articole complexe și foarte lungi, a anunțat șeful companiei, Elon Musk.

Musk, în stilul caracteristic, nu a oferit detalii despre viitoarea facilitate, însă, este clar că funcția de publicare a articolelor va fi diferită de cea dedicată în prezent însemnărilor.

Nu se știe nici cât de lungi vor putea fi materialele publicate astfel. În prezent, utilizatorii obișnuiți pot include într-o postare doar 280 de caractere, în vreme ce abonații Blue sunt limitați al 10.000 de caractere.

Din scurtul anunțul făcut de Musk, funcția pentru publicarea articolelor pare să semene cu o platformă de publishing, precum Medium.

Articolele ar aduce pe Twitter texte mai lungi, ceea ce înseamnă mai multe informații pentru antrenarea limbajelor lingvistice, iar Elon Musk tocmai și-a anunțat o nouă companie de inteligență artificială, numită xAI.

270
Share Button

Leave a Reply