HTC a lansat noul HTC U12+

Posted by
Share Button
HTC a dezvăluit astăzi noul HTC U12+, cel mai mare și mai îndrăzneț smartphone vârf de gamă oferit până acum de HTC. Include un ecran de 6 inch, cu culori vii și rată de aspect cinematografic de 18:9, dar este și mai ușor de utilizat datorită funcției Edge Sense 2, ce permite o interacțiune intuitivă cu o singură mână pentru fotografiere, activarea asistenților vocali, sau cam pentru orice funcție.
  • Camera foto principală are zoom optic 2x și zoom digital 10x, ca să fii mereu pregătit pentru un prim-plan, în timp ce filmarea cu Sonic Zoom îți permite să faci “zoom in” pe un sunet sau o voce, ca un adevărat regizor al scenei. Dacă adăugăm și funcția auto zoom cu o singură atingere, ai Hollywood-ul în buzunar. E atât de bună, încât noul HTC U12+ a primit un scor DxOMark de 103 – cea mai bine cotată cameră foto duală de smartphone din industrie.1
  • Cele mai avansate versiuni de HTC BoomSound, USonic, și sunet HD Qualcomm® aptX™: Sunet incredibil, ce-ți crește pulsul, prin difuzoarele puternice BoomSound și căștile audio USonic cu Anulare Activă a Zgomotului, ce înlătură distragerile de atenție. USonic potrivește sunetul structurii unice a urechii tale, pentru ca tu să auzi fiecare notă înaltă cu o claritate de cristal, și fiecare linie de bas ca pe un tunet. Iar sunetul wireless Bluetooth oferit prin aptX HD, de înaltă rezoluție, pe 24 de biți, îți va depăși așteptările.
  • Suprafața Lichidă: Noul HTC U12+ are un design și mai artistic, cu margini ultra-subțiri ale ecranului și noi butoane sensibile la presiune încastrate, cu culori vii, cum n-ai mai văzut. Culoarea Translucent Blue îți permite să admiri și frumusețea interioară a telefonului tău, în timp ce Ceramic Black îți aduce un aspect incredibil de sofisticat, iar Flame Red oferă nuanțe schimbătoare extraordinare, pentru cel mai dinamic look creat vreodată de HTC.
  • Putere și performanță: Echipat cu Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platform cu LTE X20, ce extinde modul în care vezi, auzi și interacționezi cu lumea înconjurătoare. Creat special pentru o performanță de vârf și o conexiune cu viteze de descărcare LTE dincolo de Gigabit, fără compromisuri la durata bateriei. Cu 6 GB RAM și 64 GB de stocare, noul HTC U12+ îți aduce putere și performanță ce schimbă așteptările pe care le ai de la un telefon. Noul HTC U12+ este și VR ready pentru Vive Focus (disponibilitate variabilă) prin sincronizarea notificărilor și apelurilor, plus modul oglindă, pentru a-ți transforma telefonul în propriul cinematograf VR.
Noul HTC U12+ va fi disponibil de la începutul lunii iulie, în culorile Translucent Blue, Ceramic Black și Flame Red. 538
Share Button

Leave a Reply