Oppo intră pe piața din România cu 3 modele

Posted by
Share Button

Smartphone-uri OPPO, Reno3 Pro 5G și Find X2, vor putea fi comandate de către utilizatorii români în perioada 22 mai -5 iunie. În campania de precomandă, OPPO oferă cadou un set de căști wireless pentru o experiență completă primilor clienți din România.

„OPPO este unul dintre liderii mondiali pe segmentul tehnologiei, ce vizează extinderea strategică la nivel global. România este una dintre piețele cheie din Europa și ne dorim să oferim utilizatorilor de aici experiența premium de utilizare a smartphone-urilor OPPO, ce implică produse premium, accesorii incluse în pachetele produselor flagship și servicii post-vânzare. Tocmai fiindcă suntem încrezători în sinergia dintre produsele noastre și consumatorii locali. Ne bucurăm să anunțăm că produsele noastre sunt disponibile acum la precomandă la toți partenerii noști" a declarat Shaohua Yang, General Manager Green Leaves Technical, Distribuitor Unic Autorizat OPPO pe piața din Romania.
OPPO Reno3 Pro 5G este echipat cu puternicul procesor Qualcomm Snapdragon 765G și cu funcție anti-lag. De asemenea, are un sistem de răcire stratificat și o baterie de 4.025 mAh cu încărcare rapidă VOOC 4.0. Încărcarea bateriei se realizează rapid, telefonul ajungând de la 2 la 50% în doar 20 de minute și în 56 de minute de la 0% la 100%. Are și cel mai nou mod de stabilizare video, Ultra Steady 2.0 care îmbină Stabilizatorul Optic de Imagine (OIS) și Stabilizare Electrică a Imaginii (EIS). În același timp, Reno3 Pro 5G are și un mod de stabilizare Wide-Angle pentru a obține imagini cu o perspectivă mult mai largă. Smartphone-ul oferă multiple opțiuni de generare de conținut, respectiv video-uri cu efect bokeh, un zoom foarte natural, mod AI Beauty și editare inteligentă cu ajutorul aplicației integrate SoLoop.
Noul OPPO Reno3 Pro 5G are 12GB RAM, până la 256GB ROM, și integrează interfața proprietară OPPO ColorOS 7. Telefonul va fi disponibil pe plan local în variantele de culoare negru și albastru. Utilizatorii care vor comanda smartphone-ul în perioada 22 mai- 5 iunie vor primi cadou căștile wireless OPPO Enco W31, care dispun de două moduri audio special dezvoltate pentru diferite tipuri de muzică, modul de noise-cancellation și două microfoane integrate.
OPPOFind X2 are ecran Ultra Vision QHD+, cu o rată de împrospătare de 120 Hz și peste un miliard de culori. Ecranul a primit și recunoaștere la nivel internațional, fiind desemnat, de către organizația Display Mate, specializată în testarea ecranelor, Best Smartphone Display.
Performanțele acestui model sunt completate de puternicul procesor Snapdragon 865, conectivitatea 5G, precum și de bateria compusă din două celule care au împreună o capacitate totală de 4.200 mAh. În plus, OPPO Find X2 dispune de tehnologia de încărcare, Super VOOC 2.0 de 65W, care încarcă telefonul de la 0 la 100% în doar 38 minute.
Sistemul de camere integrează o lentilă wide angle de 48 MP, cu un senzor Sony IMX 856, o lentilă ultra-wide de 12 MP și una telefoto de 13 MP. Noul OPPO Find X2 are 12 GB RAM, până la 256 GB ROM, și integrează interfața proprietară OPPO ColorOS 7. Telefonul va fi disponibil pe plan local în varianta de culoare Negru (Ceramică).
Seria Find X2 are un design curbat pe ambele părți. Partea frontală a seriei Find X2 este acoperită de un panou de sticlă Corning Gorilla de ultimă generație, iar tehnologia avansată de ambalare COP și design-ul curbat de 67.8o creează un efect vizual de excepție, precum și o experiență imersivă pentru utilizatori. În perioada 22 mai-5 iunie, OPPO Find X2 vine la pachet căștile wireless OPPO EncoFree.

559
Share Button

Leave a Reply