Review – Allview Viva Home

Posted by
Share Button

La testele Technoreport.ro a sosit cea mai mare tabletă pentru care am făcut vreodată un review. Viva Home ne-a convins că este un gadget polivalent care își poate găsi oricând loc în casa noastră.


Aceasta este cea mai mare tabetă pe care am testat-o vreodată. Este atât de mare încât prima dată am avut o problemă să indentificăm ce este, este o tabletă, o jumătate de laptop, un TV portabil? Tableta Viva Home are un Display de 17,3 inch, IPS LCD, Capacitiv,mutitouch, 1920x1080px Full HD și are și telecomandă, deci am folosit-o mai mult pentru a vedea filme.
Este bine construită, are un dispozitiv de sprijin circular metalic, care poate fi foarte util mai ales când ții în mână această tabletă imensă de aproape 2 kilograme. Construcția Viva Home (și mai ales dimensiunile) ne duc cu gândul la un sistem all-in-one, cu sistem de operare Android. Totuși, configurația hardware de bază limitează destul de mult activitățile la care Allview Viva Home se prezează, așa că rămânem la zona de tablete. Tableta este portabilă în cazul în care ai un bagaj destul de mare sau un rucsac. Dar în călătorii se poate dovedi foarte utilă.
Din păcate, configurația hardware de bază (mai ales Ramii) limitează spectrul de aplicații pentru această tabletă, dar având în vedere prețul de comercializare, acest produs are un plus din partea noastră.
Am spus că ecranul este punctul forte al acestei tablete, la fel și boxele, care se aud la fel de clar, fiind suficiente pentru vizionarea de filme, streamuri tv, etc.
O altă calitate apreciată de noi este multitudinea de posibilități de conectare. Avem două sloturi USB 2.0, un slot USB 3.0, un slot mini HDMI, unul pentru un jack de 3,5 mm, portul pentru încărcarea tabletei, slotul microSD (care suportă până la 128 GB, conform declarațiilor producătorului). Practic putem conecta resurse suplimentare atât de stocare, cât și surse externe de sunet.
Din păcate, camera față nu este suficient de performanță, ceea ce face din acest model unul pe care nu l-am preferat pentru ședințele live. Cu doar 2 megapixeli, nu poți face poze, dar nici nu poți avea o imagine super-clară în transmisii live.
Un alt capitol la care această tabletă stă neașteptat de bine este autonomia. Deși bateria pare mică pentru un asemenea device imens, autonomia este destul de bună, chiar și când facem live-stream de la o televiziune prin wireless.
Allview Viva Home este cu siguranță un produs care trebuie luat în considerare, își poate găsi cu ușurință loc și întrebuințare în casă.

Date tehnice: Viva Home
Display 17.3" IPS LCD, Capacitiv,mutitouch, 1920x1080px Full HD
SISTEM OPERARE: Android™ 9.0 Pie™
CPU: InCortex®-A53 1,5GHz Quad-Core, GPU: Mali-T720
Memorie RAM: 2 GB, Memorie Flash: 32 GB, Memorie externă: până la 128GB prin microSD card
WiFi 802.11 a/b/g/n 5GHz, Camera 2.0 Mpx autofocus cu înregistrare Full HD
Baterie 5000 mA/h

Telecomandă cu funcție vocală și mouse

655
Share Button

Leave a Reply