HORIZON anunță un nou acord de colaborare cu Google LLC.

Posted by
Share Button

HORIZON anunță lansarea pe piața locală a noii game de televizoare pentru 2020, precum și extinderea platformelor SMART de divertisment și video-on-demand integrate (Netflix, HBO GO, Youtube, Amazon Prime Video, Youtube Kids și Spotify), cu scopul de a răspunde noilor cerințe și trenduri din zona media și home entertaiment.

Acordul de colaborare semnat cu Google LLC la începutul anului 2020 a permis echipei HORIZON să diversifice oferta de produse prin integrarea sistemului de operare Android TV 9.0 (Pie) în noile soluții hardware, cât și a funcțiilor avansate de interconectivitate și utilizare intuitivă. Astfel, noile platforme Android TV cu certificarea „Works with Google Assistant” și functionalități precum „Chromecast Built-In”, îmbunătățesc experiența de vizionare și divertisment TV prin utilizarea comenzilor vocale pe dispozitive din familia Google Nest (Home Mini, Home, Home Max, Home Hub, etc.) sau prin partajarea conținutului de pe smartphone sau tabletă direct pe ecranul televizorului.

În paralel, noua gamă de televizoare, construită în jurul platformei HORIZON Smart TV (HOS 3.0), va include începând de anul acesta certificarea „Works with Alexa”. Aceasta le oferă utilizatorilor posibilitatea de a transmite comenzi vocale prin împerecherea cu un dispozitiv Amazon Alexa (Echo Dot, Echo, Echo Show, Echo Spot, etc) și de a controla astfel funcții ale televizorului HORIZON, precum pornirea / oprirea unităților, schimbarea canalului sau modificarea volumului. 

Pentru pasionații de tehnologie, calitatea imaginii și a sunetului sunt semnificativ îmbunătățite prin utilizarea tehnologiilor HDR10, DTS-HD și DTS TruSurround™, iar pentru cei ce iși doresc o experiență imersivă, HORIZON vine în întâmpinarea utilizatorilor cu modele noi, echipate cu tehnologiile Dolby Vision și Dolby Atmos. Acestea oferă o vizionare cinematografică excepțională, printr-un sunet bogat in detalii, imagini pline de contrast, culori vibrante și reproducerea perfectă a tuturor nuanțelor pentru un efect HDR superior. Experiența vizuală este completată de linia de produse audio Hi-Fi și de sistemele audio Dolby Atmos 5.1.2 din gama ACUSTICO by HORIZON.

Televizoarele HORIZON acoperă o plajă largă de modele și functionalităti, cu diagonale cuprinse între 24” (60 cm) și 75” (190 cm) disponibile la vânzare pe eMAG.ro, în magazinele Flanco, cat și în oferta altor retaileri IT&C importanți din mediul online și offline (Badabum.ro, ideall.ro, CEL.ro, PCGarage.ro, etc), la prețuri cuprinse între 449 Lei și 4.999 Lei.

414
Share Button

Leave a Reply