Xiaomi a lansat telefoanele mid-range Redmi Note 9T și Redmi 9T

Posted by
Share Button

Xiaomi a anunțat lansarea a două noi modele de telefoane inteligente Redmi: Redmi Note 9T și Redmi 9T, care vor fi disponibile în curând și pe piața din România. Redmi Note 9T este primul smartphone 5G din seria Redmi Note, dotat cu dual SIM 5G.

Redmi Note 9T

Alimentat de chipsetul MediaTek Dimensity cu 5G-integrat 800U SoC, Redmi Note 9T este cu până la 100% mai rapid față de generațiile anterioare1. Împreună cu modemul său integrat, procesorul octa-core și tehnologia de procesare de 7nm, Redmi Note 9T are un consum foarte redus de energie.

Prin conectivitatea 5G simultană pe două carduri SIM - o premieră a seriei Redmi Note - Redmi Note 9T este extrem de eficient. De asemenea, tehnologia 4x4 MIMO și sistemul de antene îi asigură lui Redmi Note 9T conexiuni mai rapide și mai stabile, chiar și atunci când rețeaua este foarte aglomerată.

Creează conținut de excepție folosind camera de 48MP a lui Redmi Note 9T

Dotat pe spate cu un setup triplu de camere de 48MP, cu senzor de profunzime de 2MP și lentile macro de 2MP, Redmi Note 9T îi ajută până și pe începători să se simtă ca niște fotografi cu experiență. Senzorul său mare de o jumătate de inch și arhitectura ISP la nivel flagship oferă o calitate a imaginii îmbunătățită și o procesare mai rapidă, în timp ce modurile creative - precum cel de noapte, Pro + RAW, HDR și modul portret - îi ajută pe utilizatori să obțină cadrele perfecte, în orice condiții.

Design deosebit, construcție durabilă

Redmi Note 9T are un design premium, cu un ecran de 6.53” FHD+ DotDisplay și spatele curbat Unibody 3D. Spatele din policarbonat texturat oferă o aderență mai bună și mai multă rezistență la amprente, iar Corning Gorilla Glass 5 este protecția perfectă în cazul în care telefonul este scăpat din mână. 

Certificat Widevine L1 și TÜV Rheinland Low Blue Light, Redmi Note 9T a fost proiectat pentru a urmări ore întregi de conținut HD, fără a afecta vederea. Folosirea senzorului de amprentă lateral al Redmi Note 9T deblochează foarte ușor telefonul.  

Redmi Note 9T este disponibil în două variante captivante de culoare - Nightfall Black și Daybreak Purple.

Performanță excelentă cu ajutorul bateriei de înaltă capacitate

Dotat cu o baterie de 5000mAh (typ) și un procesor foarte eficient, Redmi Note 9T te face să uiți de încărcarea bateriei, fiind astfel telefonul perfect adaptat erei 5G. Redmi Note 9T se încarcă rapid la 18W și are un încărcător de 22.5W în cutie. În plus, datorită bateriei performante ce suportă un număr mare de cicluri de încărcare-descărcare, utilizatorii pot folosi telefonul zlinic timp de aproape trei ani, fără degradarea acesteia2.

Redmi 9T

Redmi 9T este un telefon dedicat fotografiei datorită setup-ului cvadruplu de camere AI de 48MP. Camera ultra-wide de 8MP permite atât fotografierea unor grupuri mari, cât și a peisajelor, cuprinzând totul în cadru, în timp ce lentila macro de 2MP și senzorul de profunzime de 2MP oferă cadre apropiate uimitoare cu efect de bokeh. Redmi 9T are și un nou mod “movie frame” care le oferă fotografiilor un efect cinematic, fără a mai fi nevoie de editare. Noul mod “time-lapse” oferă viteză și durată variate, astfel încât utilizatorii să poată surprinde time-lapse-uri creative, fără a mai avea nevoie un DSLR sau alte aparate profesionale.  

Performanța de top cu un chipset puternic și o baterie de înaltă capacitate

Chiar dacă este ușor, Redmi 9T are o baterie de 6,000mAh (typ) și un chipset Qualcomm Snapdragon 662. Împreună cu procesorul eficient de 11nm, Redmi 9T oferă performanțe mai înalte cu încălzire redusă și un consum mai mic față de generațiile anterioare. Mai mult decât atât, modul de economisire a bateriei MIUI și capabilitățile de încărcare inversă prin fir ajută la utilizarea zilnică și chiar pe parcursul mai multor zile. 

La fel ca Redmi Note 9T, Redmi 9T se încarcă rapid la 18W și are în cutie un încărcător de 22.5W.

Durabilitatea și confortul își unesc forțele pentru a oferi o experiență superioară pentru un smartphone entry-level

Redmi 9T are un design modern și minimalist cu margini rotunjite și spate texturat împotriva amprentelor. Display-ul FHD+ Dot Drop de 6.53” cu Corning® Gorilla® Glass 3 asigură o experiență fluidă și clară de vizionare a conținutului și o protecție sporită împotriva crăpăturilor și zgârieturilor.

Redmi 9T are certificări Widevine L1 și TÜV Rheinland Low Blue Light și este disponibil în patru variante deosebite de culori: Carbon Gray, Twilight Blue, Sunrise Orange și Ocean Green.

Posibilități nelimitate cu spațiu de stocare extensibil

Completat de Dual SIM și cu slot microSD, Redmi 9T oferă posibilitatea extinderii spațiului de stocare până la 512GB, astfel încât utilizatorii să își poată păstra pe un singur dispozitiv aplicațiile, jocurile, pozele și filmele preferate. De asemenea, Redmi 9T este dotat cu infraroșu și  NFC.

Redmi Note 9T va fi disponibil la nivel global în variantele 4GB + 64GB și 4GB + 128GB, începând cu prețurile recomandate de vânzare de 229 euro, respectiv 269 euro.

Redmi 9T va fi disponibil la nivel global în variantele 4GB + 64GB, 4GB + 128GB, 6GB + 128GB începând cu prețurile recomandate de vânzare de 159 euro, 189 euro, respectiv 199 euro 

Disponibilitatea celor doua dispozitive pe piață și prețurile din România vor fi anunțate în curând.  

Share Button

Leave a Reply