Asus relansează secțiunea în limba română a siteului de vânzări

Posted by
Share Button

ASUS anunță relansarea secțiunilor în limba română ale site-ului global - www.asus.com/ro și rog.asus.com/ro - venind în întâmpinarea utilizatorilor din România atât cu prezentările oficiale localizate ale produselor, cât și cu opțiunea de precomandă și achiziție în cazul laptopurilor, desktop-urilor, telefoanelor și a accesoriilor acestora.

“Aprecierea de care se bucură produsele ASUS în România, precum și contextul pandemic incert (care a blocat participările noastre tradiționale la evenimentele cu public) ne-au determinat să luăm în calcul lansarea acestui spațiu virtual prin intermediul căruia să putem fi aproape de clienții noștri.
Prin noul site vom putea comunica mai bine, oferind informații complete și actualizate despre produse și tehnologii, inclusiv posibilitatea de a le achiziționa sau rezerva din momentul lansării oficiale.
Misiunea acestei platforme este de a oferi consultanță specializată și dedicată pentru produsele ASUS, vizând atât publicului pasionat, cât și pe cel larg.”, a declarat Bogdan Ivașcu, Country Manager ASUS Romania.

Prin lansarea eShop-ului oficial, ASUS răspunde feedback-ului primit din partea clienților din România, oferindu-le o opțiune simplificată de a achiziționa produsele disponibile pe plan local. Utilizatorii vor găsi în același loc toate informațiile despre produse, suportul tehnic, comparatoarele de configurații și opțiunea de cumpărare, aceștia putând lua mai ușor decizia cea mai potrivită.

Lansat inițial în primăvara lui 2020 pe un domeniu web dedicat, eShop-ul oficial ASUS România evoluează în direcția firească, spre utilizatori. Integrarea platformei eShop în site-ul global facilitează contactul direct pentru a răspunde optim nevoilor și preferințelor utilizatorilor locali.

Lansarea platformei eShop în cadrul secțiunii românești a site-ului global este marcată prin numeroase promoții la notebook-uri și telefoane mobile în perioada 20-26 octombrie 2021.

Utilizatorii înregistrați pe noul site vor putea folosi un voucher cadou în valoare de 100 de lei: ASUS100.

Acesta este valabil în cazul cumpărăturilor de peste 1000 de lei plasate pe noul site, în perioada 20-31 octombrie 2021, în limita stocului. Voucherul nu se va putea aplica produselor care au deja prețul redus. Mai mult, fiecare utilizator înregistrat va fi inclus automat într-o tombolă pentru câștigarea notebook-ului cu două ecrane Zenbook Duo 14 UX482. Câștigătorul va fi desemnat în urma unei trageri la sorți.

Premiat la CES 2021 Innovation Awards, ASUS Zenbook Duo 14 se remarcă atât prin ecranul secundar ScreenPad Plus ce se înclină la deschiderea capacului, cât și prin hardware-ul de ultimă oră, disponibil într-o carcasă foarte compactă. Este un laptop ușor, subțire și practic având multiple porturi performante, inclusiv o pereche de porturi Thunderbolt 4 USB-C.

612
Share Button

Leave a Reply