Dell Technologies și AWS colaborează pentru a proteja datele clienților de atacurile ransomware

Posted by
Share Button

Dell Technologies și Amazon Web Services, Inc. livrează seiful de recuperare cibernetică al Dell pe AWS Marketplace, odată cu lansarea Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS. Prin intermediul AWS Marketplace, clienții pot achiziționa și implementa cu ușurință un seif cibernetic air-gapped de la Dell, principalul furnizor de dispozitive și software de protecție a datelor la nivel global, pentru a ajuta la protejarea și izolarea în siguranță a datelor față de un atac ransomware.

Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS oferă mai multe niveluri de protecție printr-o abordare modernă care permite clienților AWS să reia rapid și cu încredere operațiunile normale după un atac cibernetic. Soluția mută datele critice ale unui client departe de zona de atac, izolându-le fizic și logic cu un air gap operațional sigur și automatizat. Spre deosebire de soluțiile de backup standard, acest air gap blochează interfețele de gestionare, solicitând acreditări de securitate separate și autentificare cu factori multipli pentru acces.

"Datele sunt un activ strategic, iar protejarea lor împotriva ransomware și a altor atacuri cibernetice este esențială pentru ca organizațiile să ia decizii informate cu privire la afacerile lor și să prospere în economia digitală de astăzi", a declarat David Noy, vicepreședinte al departamentului de management al produselor de protecție a datelor, Dell Technologies. "Prin colaborarea cu AWS, le oferim clienților o soluție de recuperare cibernetică care izolează datele critice departe de atac cu ajutorul unui seif cibernetic air-gapped, ajutând organizațiile să reducă riscurile și să protejeze datele, cu încredere, după un atac cibernetic reușit."

Pe măsură ce organizațiile continuă să adopte infrastructuri IT diverse, în cloud public și în medii on-premise, soluțiile de protecție a datelor pot îmbunătăți securitatea acestora. Potrivit sondajului Dell Technologies Global Data Protection Index 2021, realizat de Dell Technologies în rândul a 1.000 de factori de decizie IT la nivel global, 67% dintre organizații nu au încredere că toate datele critice pentru afaceri pot fi recuperate în cazul unui atac cibernetic distructiv. Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS ajută clienții să facă față riscului tot mai mare al ransomware-ului și al altor atacuri cibernetice.

"Soluția de recuperare cibernetică a Dell Technologies va ajuta clienții noștri comuni să facă față amenințării ransomware și altor atacuri cibernetice", a declarat Sabina Joseph, general manager, America's Technology Partners, AWS. "Prin Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS, clienții noștri au acum acces la un seif de date pe care îl pot achiziționa și implementa pe AWS."

Disponibilă de astăzi, Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS este cea mai recentă soluție de protecție a datelor de la Dell Technologies disponibilă pentru achiziționare în AWS Marketplace, un catalog digital cu mii de soluții software de la furnizori independenți care facilitează identificarea, testarea, cumpărarea și implementarea de software care rulează pe AWS. Clienții pot obține acces rapid la portofoliul de oferte Dell de protecție a datelor pentru AWS printr-o simplă achiziție, astfel încât pot începe imediat implementarea.

"Faptul că avem relații puternice cu experți în tehnologie la nivel mondial, precum Dell Technologies și AWS, ne asigură că operațiunile noastre de cloud rămân întotdeauna sigure, solide și securizate", a declarat Jason Sandery, director executiv, Servicii Cloud, Commonwealth Bank of Australia. "Utilizarea unor soluții puternice de recuperare cibernetică în cloud ne oferă siguranța că datele noastre rămân protejate împotriva amenințărilor cibernetice extrem de distructive, cum ar fi ransomware, și, în general, ne sporește rezistența la riscuri și eficiența operațională."

499
Share Button

Leave a Reply