OnePlus 10 Pro 5G va fi lansat la nivel global pe 31 martie

Posted by
Share Button

OnePlus lansează cel mai recent flagship al său – OnePlus 10 Pro5G - în Europa, America de Nord și India, pe 31 martie 2022, la ora 17:00. Dotat cu cea de-a doua generație a Hasselblad Camera for Mobile, OnePlus 10 Pro5G oferă OnePlus Billion Color Solution prin care calibrarea naturală a culorii cu Hasselblad este aplicată la peste un miliard de culori.

Pentru a anunța noua lansare, OnePlus a lansat campania „Capture the Horizon” prin care prezintă calitatea camerei, arătând imagini uimitoare ale orizontului captate din stratosferă.

Hasselblad este primul aparat foto care a făcut poze pe Lună, fiind ales datorită calității. Acum, această calitate și fiabilitate a imaginii este disponibilă pe OnePlus 10 Pro, dotat cu cea de-a doua generație de Hasselblad Camera for Mobile. Pentru a prezenta calitatea imaginilor, OnePlus a pornit într-un demers neobișnuit, trimițând OnePlus 10 Pro în stratosferă, la o altitudine de 38.000 de metri, unde a avut de-a face cu viteze ale vântului de 200 km/h și temperaturi de până la minus 60 de grade Celsius – totul pentru a realiza fotografia perfectă a orizontului.

Călătoria în stratosferă a fost posibilă folosind un modul extrem de ușor legat de un balon meteorologic, care a protejat telefoanele de temperatura exterioară scăzută. În plus, a fost dezvoltată o aplicație pentru a opera de la distanță smartphone-urile.

Comunitatea a fost întotdeauna parte din ADN-ul OnePlus, astfel că această inițiativă a fost executată în strânsă colaborare cu aceștia. Membrii comunității OnePlus au contribuit cu idei și au fost implicați în denumirea modulului „The Stratosphone”, contribuind la călătoria plină de evenimente către stratosferă. De la asistență la execuție pe teren până la recuperarea dispozitivelor, comunitatea OnePlus s-a unit și a manifestat atitudinea Never Settle pentru a depăși provocările proiectului.

OnePlus a lucrat cu Hasselblad pentru a regla procesarea culorilor în peste 500 de scenarii de utilizare și chiar și în condiții meteorologice extreme; astfel, performanța și stabilitatea culorilor de pe OnePlus 10 Pro au fost îmbunătățite semnificativ. Această atenție la detalii, combinată cu soluția OnePlus Billion Color, le permite utilizatorilor să surprindă fiecare fotografie la cea mai înaltă calitate. OnePlus 10 Pro este de fapt primul dispozitiv OnePlus echipat cu un sistem de camere care fotografiază în culori complete pe 10 biți pentru a oferi nuanțe mai naturale și mai delicate. Avantajul culorii pe 10 biți îl reprezintă tranzițiile mai fine ale culorilor în fotografii, fără color banding și capacitatea de a procesa de 64 de ori mai multă culoare decât smartphone-urile care fotografiază în culori de 8 biți. 

126
Share Button

Leave a Reply