vivo lansează primul său smartphone pliabil

Posted by
Share Button

vivo a lansat primul său smartphone pliabil, vivo X Fold. Fiind primul produs vivo de acest fel, X Fold reprezintă interpretarea unui smartphone de ultimă generație de către vivo, prin explorarea unui nou format care își propune să aducă o experiență mai eficientă, convenabilă și creativă. Lansarea a fost, de asemenea, o oportunitate pentru vivo pentru a introduce două dispozitive noi în portofoliul său, X Note și prima tabletă vivo, vivo Pad.

vivo X Fold integrează o serie de tehnologii de vârf în industrie și depășește limitele prin reducerea semnificativă a vizibilității pliului ecranului și durabilitatea îmbunătățită a balamalei. Compania garantează plieri și deschideri de peste 300.000 de ori, datorită unei balamale de calitate, folosită în industria aerospațială.

Unul dintre elementele importante în proiectarea unui smartphone pliabil este crearea unei balamale durabile. Deoarece acest lucru contribuie direct la performanța generală și la experiența utilizatorului cu acest format de dispozitiv, vivo a avut grijă să integreze o balama cu aripă pliabilă, folosită în industria aerospațială; Aceasta a fost testată la nivel amplu de TÜV Rheinland, analizând atât balamaua, cât și pliul afișajului, ambele trecând testele cu brio, după ce au fost pliate și deschise de peste 300.000 de ori.

Pe baza cercetărilor de laborator ale vivo, un utilizator va deschide și plia dispozitivul de aproximativ 80 de ori pe zi, ceea ce înseamnă că vivo X Fold poate fi folosit în mod continuu, cu încredere, timp de 10 ani.

Balamaua X Fold conține 174 componente și folosește materiale cu șase straturi folosite în industria de aviație, cum ar fi metalul lichid și oțelul de înaltă rezistență, care în schimb oferă rezistență suplimentară, rezistență la impact și rezistență la îndoire și la coroziune.

349
Share Button

Leave a Reply