O companie IT ucraineană intră pe piața din România și anunță angajări

Posted by
Share Button

Transcenda Global, o companie IT ucraineană cu birouri la Kiev și în Statele Unite ale Americii intră pe piața din România.

Potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial, Transcenda Global S.R.L., are sediul la București și codul CAEN 620 – Activități de servicii în tehnologia informației. Potrivit unui anunț postat pe pagina sa de Facebook, compania a început recrutările pentru posturi precum: ingineri DevOps, ingineri QA, Marketing designer, ingineri Lead Data și Python, Project Manager. Posturile oferite sunt valabile atât pentru România, cât și pentru Polonia în regim hibrid, remote sau cu prezență fizică la birou.

Transcenda este o organizație globală de servicii de design și inginerie care ajută organizațiile să se extindă rapid și să se transforme digital. Serviciile sale se concentrează pe consultanță, design de servicii, UX/UI, dezvoltare web/mobile, data science/Machine Learning și IoT.

Compania, cu sediul central în Birmingham, statul Michigan, are 97 de angajați și venituri de 18 milioane de dolari. Compania a fost înființată în 2019 de către Megan Fales și Alexey Koval.

112
Share Button

Leave a Reply