Analist: Apple va vinde cel mult 1,5 milioane de exemplare din prima cască de AR în primul an

Posted by
Share Button

Mult aşteptată cască de realitate augmentată pe care Apple se pregăteşte să o lanseze va costa mult, ceea ce va limita potenţialul vânzărilor, însă va genera o mare marjă de profit pentru companie.

Din ce în ce mai multe surse dau ca aproape sigură prezentarea în primul trimestru al anului viitor a primei căşti Apple de realitate augmentată, după mai mulţi ani de design şi dezvoltare.

Cel mai redutabil analist când vine vorba de Apple, Ming-Chi Kuo, este convins că viitoarea cască va fi cel mai revoluţionar produs lansat de compania americană de la iPhone încoace.

Casca celor de la Apple va trage după ea întreaga piaţă şi o va ridica la un nivel mult mai mare decât în prezent, când este dominată de căştile Meta.

Având în vedere că preţul urmează a fi în jur de 2.000 de dolari, Kuo nu crede că Apple va vinde în cursul anului viitor mai mult de 1,5 milioane de căşti de AR.

În fapt, analistul este convins că Apple foloseşte prima generaţie pentru a verifica piaţa şi a vedea care este nivelul cererii. Kuo crede că Apple îşi va ajusta strategia, inclusiv cea de preţ, în funcţie de evoluţia primei generaţii a căştilor de AR.

304
Share Button

Leave a Reply