Samsung şi-ar putea prezenta noile smartphone-uri pliabile în iulie

Posted by
Share Button

Un eveniment Unpacked, unde, cel mai probabil, Samsung va prezenta noi smartphone-uri portabile, a fost anunţat pentru luna iulie.

Site-ul oficial Samsung a găzduit, pentru puţin timp, un comunicat de presă prin care anunţa organizarea unui eveniment Unpacked pe finalul lunii iulie. Este posibil ca, la fel ca în alte ocazii, cei de la Samsung să se fi grăbit cu publicarea comunicatului, pentru că, între timp, acesta a dispărut.

Comunicatul, care conţinea inclusiv citate ale oficialilor Samsung despre dispozitivele pliabile, nu oferea o dată exactă pentru organizarea evenimentului, dar spunea că acesta va avea loc în Seul - va fi pentru prima oară când acest eveniment va avea loc în capitala Coreei de Sud.

O informaţie care a circulat pe surse în urmă cu o lună susţinea că evenimentul Unpacked din această vară va avea loc pe 26 iulie, ceea ce pare să se potrivească cu informaţiile parţiale oferite în comunicat.

Se pare că Samsung a decis să devanseze evenimentul Unpacked de vară (după ce, anul trecut, acesta a avut loc în luna august) pentru a pune şi mai mult timp între acest eveniment şi lansarea noilor iPhone-uri din septembrie.

În cadrul acestui eveniment, producătorul coreean este aşteptat să lanseze un model din seria Z Flip cu ecran mai mare şi un Z Fold mai subţire decât versiunile anterioare.

305
Share Button

Leave a Reply