Cele mai mari branduri ale industriei IT discută în octombrie pe tema comerțului online, la Meet Magento

Posted by
Share Button
  Ne mai despart doar două săptămâni de cea de-a treia ediţie a evenimentului Meet Magento România. Conferinţa, prin tematicile abordate și strategia de organizare, şi-a propus anul acesta să devină un vector în dezvoltarea comerțului digital şi a celei mai populare platforme online din domeniu, Magento.
Pentru comercianți și furnizori de servicii, organizatorii pregătesc un track axat pe dezbaterea celor mai fierbinți topicuri ale industriei. Invitații de pe scenă vor reprezenta unele dintre cele mai importante branduri din IT-ul românesc, cum ar fi Microsoft, Google, Banca Transilvania, Evozon și Blugento. Magento 2 va fi subiectul principal dedicat programatorilor. Reprezentanți ai companiei Magento, profesioniști tehnici supranumiți și Magento Masters, vor aduce pe scenă cele mai noi informații și tehnologii în dezvoltarea magazinelor online prin intermediul celei mai populare platforme de eCommerce.Ne propunem să păstrăm, mai presus de toate, tradiția evenimentelor Meet Magento - de a livra calitate pentru profesioniștii și companiile din eCommerce-ul românesc. Fie că ești proprietar de magazin online, dezvoltator, om de marketing sau furnizor de servicii, ne dorim ca Meet Magento să fie un eveniment ce aduce un plus de valoare profesională, prin conținutul prezentat pe scenă, dar și prin oportunitățile de business ce pot apărea, și pe care le încurajăm, în timpul dedicat networking-ului. a declarat Sandu Băbășan, Event Manager al Meet Magento România Meet Magento România 2016 se va desfășura în 28 – 29 octombrie la Grand Hotel Napoca, în Cluj Napoca, unde sunt aşteptaţi peste 450 de participanţi dornici să învețe lucruri noi, pentru a prospera pe piața comerțului online din România.

Participanții vor avea și anul acesta parte de un after-party tematic, ce va avea loc la Euphoria Music Hall, în incinta fabricii de bere Ursus.

Biletele pot fi achiziționate online de pe ro.meet-magento.com/shop. În prețul biletului, participanții primesc acces la ambele zile ale evenimentului, o masă caldă, snackuri în pauzele de cafea, acces la after-party și alte beneficii surpriză. Sponsorii principali ai evenimentului sunt Microsoft, Evozon, Optaros, Blugento și MindMagnet.
Meet Magento România face parte din cea mai mare serie de evenimente pe tema comerțului online, la nivel global. Conferința se desfășoară în mai mult de 20 de țări de pe toate continentele. În 2015 seria de conferinţe Meet Magento a devenit un reper pentru industriile IT locale, fiind prezentă în Statele Unite ale Americii, Rusia, Brazilia, Germania, Italia, Spania, Elveţia, Polonia, Vietnam, Japonia, Indonezia și altele. Meet Magento România este un eveniment organizat de agenția clujeană MindMagnet, cu suportul Asociației Meet Magento. 649
Share Button

Leave a Reply