Review – Allview V2 Viper S

Posted by
Share Button
TechnoReport.ro este la primul test cu un produs autohton. Este vorba de telefonul Allview V2 Viper S, un model care se vrea o alternativă mai ieftină pentru cei care vor un telefon Android mai performant.
V2 Viper S vine cu 4G Dual Mode, în standardele FDD și TDD. Mai mult, fișierele care depășesc 20MB pot fi descărcate mai rapid cu ajutorul funcției Turbo Download, care folosește atât conexiunea WiFi cât și 4G/3G. V2 Viper S este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Octa Core, rulează sistemul de operare Android 6.0, Marshmallow și dispune de 3GB memorie RAM și o memorie Flash de 32GB. Spațiul de stocare poate fi extins prin utilizarea unui card microSD de până la 128GB pentru care există slot dedicat. Telefonul se mișcă destul de repede pentru gama de preț din care face parte. Designul ne amintește de modele de vârf de acum 2 ani, dar display-ul IPS Full HD de 5 inch are o luminozitate excelentă și culori vii, fiind unul dintre aspectele care ne-a impresionat. Compusă din 6 lentile, camera principală de 16MP oferă cu ajutorul celor 3 led-uri flash o sensibilitate crescută în condiții de iluminare scăzută, totuși V2 Viper S nu face poze la fel ca vârfurile de gamă de la ceilalți producători. Camera frontală de 5MP este suficientă pentru selfieuri decente. V2 Viper S este dotat de asemenea cu senzor infraroșu, ceea ce permite smartphone-ului să preia funcția de telecomandă pentru dispozitivele electrocasnice.
Ne-a plăcut foarte mult: – prețul mic; – culorile ecranului; – designul;
Nu ne-au plăcut: – plasticul de pe spate, – meniul este puțin mai complicat; – camera putea sa fie mai bună;
Date tehnice Allview V2 Viper S DIMENSIUNI (mm): 146 x 74,5 x 8,15 GREUTATE: 261 grame ECRAN: 5,5 inci, IPS Full HD LTPS 1920x1080px Procesor: Cortex-A53, Octa-Core 1,3 Ghz - 3 GB RAM MEMORIE Spaţiu de stocare total: 32GB, Slot pentru card microSD Cameră foto principală 16 MP AF Cameră foto secundară - 5 mpx Baterie: 3000 mAh 726
Share Button

Leave a Reply