AOC – o nouă gamă de monitoare cu un design semnat de Studio F. A. Porsche

Posted by
Share Button
AOC își extinde gama monitoarelor sale cu două noi modele speciale. În colaborare cu faimoasul studio de design Studio F. A. Porsche, AOC PDS241 de 24” și AOC PDS271 de 27” redefinesc așteptările în privința monitoarelor.
Echipate cu panouri AH-IPS cu design frameless pe trei laturi, un stand metalic asimetric și un design ultra-slim premium minimalist, ambele monitoare din gama AOC vor oferi o experiență captivantă chiar și atunci când sunt oprite. Cu primul design modular prezent vreodată pe un monitor, PDS241 și PDS271 combină ieșirile de alimentare și cele HDMI într-un singur cablu care iese direct din standul monitorului, lăsând doar ecranul să fie admirat. Sub aspectul remarcabil, panourile AH-IPS îmbunătățite cu tehnologia AOC SuperColor WCG acoperă o gamă largă de culori și furnizează cele mai largi unghiuri de vizualizare posibile.

Când două legende se întâlnesc, lucruri extraordinare se întâmplă. Oferind deja experiză în materie de monitoare, AOC și legendara casă de design Studio F. A. Porsche au colaborat pentru a aduce pe piață cele mai aspectuoase monitoare. Filosofia din spatele designului acestui monitor este inspirată de filosofia lui Ferdinand Alexander Porsche. Abordarea lui a fost: ”Dacă analizezi funcția unui obiect, forma sa deseori devine evidentă” În cel mai pur sens, un monitor este doar un ecran. Dar, în realitate, această viziune simplistă este ascunsă de standuri voluminoase și de multiple cabluri care vin din spate. Noua serie de monitoare AOC PDS revoluționează abordarea tradițională a designului de monitor.

Forma expresivă a standului monitorului subliniază ideea simplă a integrării cablurilor în stand. Forma nu numai că urmărește funcția, dar o celebrează prin designul asimetric într-un mod elegant și sofisticat” – a declarat Henning Rieseler, Head of Studio F. A. Posche Berlin

Atât PDS241 de 24”, cât și PDS271 de 27” vor atrage orice utilizator cu stil, conștient precum directorii de afaceri, designerii și artiștii. În față, standul metalic asimetric bine definit accentuează designul frameless pe 3 laturi. Privind din lateral, ambele monitoare sunt mai subțiri decât cele mai noi smartphone-uri, cu grosime de doar 5.2 mm. Monitoarele stilizate de către Studio F. A. Porsche se remarcă prin aspectul elegant din spate – atât semnalul pentru alimentare, cât și semnalul monitorului funcționează din interiorul standului și sunt plasate într-o cutie separată. Aspectul curat care rezultă din acestea, întruchipează tot ce ar trebui să fie un monitor – ecranul.

Suntem foarte mândri de rezultatul colaborării dintre AOC și Studio F. A. Porsche. Noile monitoare futuristice și elegante din gama PDS fac o declarație curajoasă cu privire la dedicarea AOC de a furniza produse inovatoare – atât din punct de vedere tehnologic, cât și din punct de vedere al designului”, a declarat Directorul de Marketing & Business Management al AOC, Stefan Sommer.

Când sunt oprite, aceste monitoare sunt foarte atractive, cu siguranță, dar strălucesc cu adevărat atunci când sunt pornite. Mulțumită ultimelor panouri AH-IPS, atât PDS241 de 24”, cât și PDS271 de 27” furnizează rezoluție Full HD de 1920x1080 pixeli cu unghiuri largi de vizualizare de până la 178°. Tehnologia AOC SuperColor WCG permite acestor monitoare să acopere 100% din spectrul RGB și 90% din cel NTSC.

Pentru cei care nu își pot lua ochii de la aceste monitoare, ambele sunt echipate cu tehnologiile AOC Low Blue Light și Flicker-Free. Low Blue Light reduce lumina albastră dăunătoare a lungimilor de undă scurtă fără să sacrifice calitatea culorii. Pe de altă parte, tehnologia Flicker-Free a AOC reglează luminozitatea monitorului cu un sistem de iluminare de fundal DC (direct current) în lod de PWN (pulse width modulation), reducând astfel disconfortul ochilor și oboseala chiar și pe perioade lungi de utilizare. Un conector HDMI permite utilizatorilor să conecteze totul de la desktop-uri și PC-uri mobile, până la console de jocuri și set-up box-uri, iar o ieșire audio permite o conexiune practică pentru căști sau boxe.

587
Share Button

Leave a Reply